Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Η θηλυκή μπάντα «Τρεις και Μία» στα έντεχνα που αγαπάμε ξανά στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με τη θηλυκή μπάντα «Τρεις και Μία» στα έντεχνα που αγαπάμε και σε γιορτινή ατμόσφαιρα συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 8.30μμ. 

Το «Καλλίπολις» θα υποδεχτεί για δεύτερη φορά στον φιλόξενο χώρο του το κεφάτο αμιγώς γυναικείο μουσικό σχήμα που το αποτελούν οι:

  • Αμαλία Γιαννούλη: φωνητικά
  • Κατερίνα Προβατά: κιθάρα, φωνητικά
  • Άνθια Μέγα Χαβρέ: φωνητικά

«Η Ιστορία του Εμφυλίου - Β’ Μέρος»: Το 6o Μάθημα Ιστορίας στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Το Β’ Μέρος της Ιστορίας του Εμφυλίου Πολέμου θα απασχολήσει το 6ο Σεμινάριο του κύκλου Ελεύθερων Μαθημάτων Νεοελληνικής Ιστορίας του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 7.30μμ.

Τα Σεμινάρια Νεοελληνικής Ιστορίας διεξάγονται στο «Καλλίπολις» μια φορά τον μήνα, με ομιλητή - διδάσκοντα τον ιστορικό - συγγραφέα
Φοίβο Οικονομίδη, ενώ μετά το τέλος του μαθήματος θα ακολουθήσει το πρόγραμμα «Πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε».

Ομαδικές Συνεδρίες Ψυχολογίας #02 για μέλη & φίλους/ες του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Συνεχίζονται οι Ομαδικές Συνεδρίες Ψυχολογίας την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, ώρες 5.00-7.00μμ, στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης για τα μέλη και τους/τις φίλους/ες της συλλογικότητας.

Η Ομάδα Ψυχολογίας είναι κλειστή, θα γίνεται δυο φορές ανά μήνα (Πέμπτη την ίδια ώρα), είναι προσφορά αλληλεγγύης από τη φίλη του «Καλλίπολις» Χρυσούλα Τσαούση, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, και η πρώτη ομάδα έχει ήδη κλείσει.