Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ένας μετεωρίτης θα μας σώσει

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ κατέθεσε στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τις απαραίτητες 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

5 η ώρα, Πέμπτη η μέρα, 50 οι υπογραφές… σατανιστικό ακούγεται.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αν ήθελε, θα μπορούσε να μαζέψει περισσότερες από 50 υπογραφές αλλά δεν το έκανε. Γιατί ο Βαγγέλης ο Μεϊμαράκης είναι ένας λιτός, λαϊκός άνθρωπος άμαθος στα πολλά. Άλλωστε το ρητό που τον εκφράζει είναι το “Ουκ εν τω πολλώ το ευ”. Είναι αυτάρκης. Γι' αυτό πάτωσε στις εκλογές.

Βιωματικά σεμινάρια ενηλίκων προσωπικής ανάπτυξης Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας, Οκτώβριος 2015 - Μάιος 2016

Τα σεμινάρια σχεδιάζονται και πραγματοποιούνται από τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας (Κ.Π.Γ.): Μελίνα Χαρατσίδου,
κλινική ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια, επ. υπεύθυνη του Κ.Π.Γ. και Ελευθερία Καραντάνα, κοινωνική ανθρωπολόγο - ψυχοθεραπεύτρια, στέλεχος του Κ.Π.Γ.

Τα σεμινάρια μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενήλικας, κάτοικος ή εργαζόμενος στη Γλυφάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 210-9601364 και στο e-mail: kpglyfadas@gmail.com

Χωρίς μάθημα στα σχολεία η Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

Δεν θα κάνουν μάθημα, αλλά θα πάνε στα σχολεία κανονικά, οι μαθητές τη Δευτέρα 5η Οκτωβρίου σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Αυτό συμβαίνει γιατί η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με θεματικό άξονα «Σχολικός Αθλητισμός - Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».

Σε κάθε σχολείο της χώρας (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφασίζει για τον τρόπο οργάνωσης της 2ης «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού».

Άλιμος: Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Κατοίκων Αμπελακίων Δήμου Αλίμου και η Πρωτοβουλία Εθελοντών Αλίμου, εξασφάλισαν για τους κατοίκους του Αλίμου ποιοτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές απευθείας από πιστοποιημένους έλληνες παραγωγούς.

Τα προϊόντα θα διατεθούν
από τους παραγωγούς απευθείας στους καταναλωτές την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρες 09:00 - 14:00, στην Πλατεία Καραϊσκάκη («Κλούβα»).

04.10.2015 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ - ΤΙΜΕΣ.doc

Η NASA για την Ευρώπη...


Ο Τάσος Αναστασίου στην Αυγή

Αιφνιδιαστική ανατροπή στον προγραμματισμό των σχολείων με τις νέες αναθέσεις μαθημάτων

Δύο αστραπόβροντα την ίδια μέρα από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

Ένα μήνα μετά την έναρξη του σχολικού έτους, το ΠΥΣΔΕ Δ΄ Αθήνας -μετά από σχεδόν καθημερινές και πολύωρες συνεδριάσεις- έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση των λειτουργικά υπεραρίθμων συναδέλφων, τη διάθεση συναδέλφων για συμπλήρωση ωραρίου και όσων βρίσκονταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, την τοποθέτηση όσων ζητούσαν απόσπαση και των αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΔΕ, έχει αρχίσει τη διαδικασία τοποθετήσεων των συναδέλφων ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ και έχει διαθέσει και τους πρώτους αναπληρωτές.

Ελληνικό: Μαθήματα Μελισσοκομίας στον «Βλαστό», κάθε Πέμπτη από 15 Οκτωβρίου


Ο αντιπεριφερειάρχης για τους πρόσφυγες στο δημοτικό συμβούλιο Ελληνικού-Αργυρούπολης - video

Παρουσία του Χρήστου Καπάταη, αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα την Τετάρτη έγινε προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στο Δ.Σ. Ελληνικού-Αργυρούπολης για τη
φιλοξενία προσφύγων πολέμου στο αεροδρόμιο Ελληνικού.

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το σώμα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Περιφέρεια Αττικής έχει αναλάβει το συντονισμό των ενεργειών για τη λειτουργία ενός ανοιχτού χώρου υποδοχής προσφύγων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Hockey στο Ελληνικό και κάλεσε τους δήμους και τις τοπικές κοινωνίες να στηρίξουν τις προσπάθειες αυτές.

Καλλιθέα: Σεμινάριο λογοτεχνικής γραφής, από 9 Οκτωβρίου έως 11 Δεκεμβρίου - εγγραφές έως 2 Οκτωβρίου


Άγιος Δημήτριος: "Τα κίτρινα γάντια" στο Cine Πανόραμα, Αγ. Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17, απόψε στις 8.30