Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Στη Λέσβο, στη Χίο και στη Σάμο

Αυτά που συμβαίνουν στη Χίο, αφορούν άμεσα και εμάς εδώ στη Λέσβο.

Όχι μόνο γιατί είμαστε κοντά, αλλά γιατί, όπως όλα δείχνουν, στα νησιά μας, στη Λέσβο στη Χίο και στη Σάμο, έχει στηθεί και λειτουργεί έναν «ενιαίο κέντρο», που έχει σαν σκοπό να οξύνει τα τοπικά πράγματα και να διχάσει τις τοπικές κοινωνίες των νησιών καλλιεργώντας την ένταση και το μίσος.

Αφού δεν ήρθε ο Ομπάμα στο Δήμο μας, εμείς φέρνουμε την Έφη Θώδη πριν την πάρει ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο


Έτοιμες οι συμμαθήτριες;;; Κομμωτήριο; Νύχια; Όλα;
Το βράδυ έχουμε πανηγύρι!!! Ναι!... Παραδοσιακό!

Γιατί έμαθαν ότι ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης προάγει τον... πολιτισμό και μας ήρθαν κι από την "Πέργαμο"!!!
Έχω υποχρέωση να σας το θυμίσω, γιατί (άνθρωποι είμαστε) μπορεί να ξεχάσουμε...

Μέρκελ - Σόιμπλε οδηγούν το λαό τους σε νέα Συνθήκη των Βερσαλλιών...

Αν η σοβαρότερη απειλή για τη δημοκρατία περιοριζόταν στους 300 γνωστούς άγνωστους μπαχαλάκηδες που κάνουν άνω κάτω την Αθήνα κι άλλες πόλεις τής χώρας κάθε τόσο θα ήμουν ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος.

Δεν το γράφω γιατί θέλω να αθωώσω κάποια κακομαθημένα, στην πλειονότητά τους, κωλόπαιδα των βορείων και νοτίων προαστίων που πολεμούν δήθεν το σύστημα καταστρέφοντας δημόσια και ιδιωτική περιουσία μακριά από τα σπίτια τους.

Απαράδεκτο! O Μπάρακ Ομπάμα δεν ήρθε στην πόλη των 120 έργων


«Δάκτυλος» Παπανικολάου και της Γλυφαδιώτικης μπουρζουαζίας εναντίον του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, του Δημάρχου των 120 μεγάλων έργων Γιάννη Κωνσταντάτου, είναι
πιθανόν η ακύρωση της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου στην Πόλη που νίκησε την κρίση.
 
Παρόλο που η Πόλη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Γιάννη Τσαρπαλή με ανάρτηση στο FB ότι «Mister President. Αν μείνει στον Αστέρα πολύ πιθανόν να επισκεφτεί το Ελληνικό. Και φυσικά θα τον περιμένει ο δήμαρχος», ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έτυχε να γνωρίσει το μεγαλειώδες έργο Κωνσταντάτου.

Relax brothers!

της Δώρας Μακρή


Αυτός ο καλός ο άνθρωπος είναι σαν τον άγνωστο ξένο διαβάτη που ήρθε κι ακούμπησε το χέρι του στον ώμο μας και είπε: " Κουράγιο".

Μας αποκάλεσε φιλόξενους, αλληλέγγυους, είπε 'καλησπέρα' και 'στην υγειά σας', μας ξαναθύμισε τις αρχαίες αρετές, το αρχαίο πνεύμα, τον πόλεμο της ανεξαρτησίας μας. Χαμογελούσε σε όλους, όχι μόνο επειδή είναι ευγενής αλλά γιατί γνώριζε πολύ καλά σε ποια χώρα ταξίδευε.