Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Συνεστίαση της Δημοτικής Παράταξης ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ

Οι χειρισμοί της διοίκησης Κονδύλη οδηγούν εργαζομένους στον Δήμο Αλίμου σε απόλυση

«Γιατί ο δήμαρχος δεν κρατά τους εργαζόμενους έως το τέλος του χρόνου με το ίδιο καθεστώς που τους κρατούσε τόσους μήνες και τώρα ζητά τη συναίνεση του Δημοτικού Συμβουλίου για να τους απολύσει», ρωτάει η δημοτική κίνηση Αλίμου «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι».

Για την παράταξη της Αριστεράς «δεν χωρεί αμφιβολία για το ποιος ευθύνεται που δεν πάρθηκε απόφαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου» και θεωρεί υπεύθυνο τον ίδιο τον δήμαρχο, αλλά και τον πρόεδρο του σώματος.

Άγιος Δημήτριος: Χριστούνεννα στην πόλη 2018 - Το πρόγραμμα εκδηλώσεων, 16 έως 31 Δεκεμβρίου

Ένα χριστουγεννιάτικο δεκαπενθήμερο που περιλαμβάνει μουσικά δρώμενα, Χριστουγεννιάτικο χωριό, θέατρο, θέατρο σκιών, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς και κάλαντα, έχει ετοιμάσει για φέτος ο Οργανισμός
Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου και καλεί, μικρούς και μεγάλους, να το ζήσουν στο γιορτινό κλίμα που επιτάσσει η εποχή.

Τα "Χριστούγεννα στην πόλη" ξεκινάνε αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου με τη μεγάλη Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή και επιφυλάσσουν πολλές και μαγικές εκπλήξεις!

Συλλογή φαρμάκων και χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στην Πλατεία Ν. Σμύρνης, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου & ώρες 11.00πμ - 3.00μμ

Την αντιπολεμική ταινία «Αντιρρησίας Συνείδησης» προβάλλουν οι νέοι & νέες των «Συνεργών με την Ηλιούπολη»

Οι νέες και οι νέοι των «Συνεργών με την Ηλιούπολη» προβάλλουν την ταινία «Αντιρρησίας Συνείδησης - Hacksaw Ridge», τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Antika cafe-bar (Σοφ. Βενιζέλου 59, Ηλιούπολη).

Είναι μια ταινία του 2016, βιογραφική και βασισμένη στις εμπειρίες του Ντέσμοντ Ντος, ενός εθελοντή που έγινε ο πρώτος άοπλος που τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Τιμής.

Διαδραματίζεται στην Ιαπωνία, στα πλαίσια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και έχει διάρκεια 139 λεπτά.