Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση μαθητών νηπιαγωγείων και δημοτικών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου



ΡΙΚΙΠ ΒΒΒ: Να επανεξετάσουμε τις ανεπάρκειες του σχεδιασμού πρόληψης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των ατυχημάτων

Σήμερα να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή, αύριο να επανεξετάσουμε τις ανεπάρκειες του σχεδιασμού πρόληψης και έγκαιρης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των ατυχημάτων.

Αυτό το μήνυμα στέλνει με ανακοίνωσή της η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης που καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν με όλες τους τις δυνάμεις στις προσπάθειες των συνεργείων του δήμου και των εθελοντών για τον καθαρισμό των παραλιών.

Άλιμος: "Χρονική Ασυνέπεια", ομαδική έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας μέχρι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου



6 Λαϊκές Συνελεύσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2018 του Δήμου Αγίου Δημητρίου, από 2 έως 9 Οκτωβρίου στις 7.00μμ

Σε 6 Λαϊκές Συνελεύσεις, που θα πραγματοποιηθούν από τις 2 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου στις 7.00μμ, θα δοθεί η ευκαιρία σε δημότες/-ισσες και κατοίκους του Δήμου Αγίου Δημητρίου να εκφράσουν ερωτήσεις, απορίες, προτάσεις και ιδέες για το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Έτσι το τελικό σχέδιο που θα συζητηθεί στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τελική του ψήφιση, θα είναι το καλύτερο δυνατό για την πόλη.

Νέα Σμύρνη: Η θεατρική παράσταση "Το δάνειο" στις Ιωνικές Γιορτές, απόψε, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 8.30


Δείτε το πρόγραμμα "Ιωνικές Γιορτές"
που πραγματοποιούνται στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Οι έξι «πύργοι» του Ελληνικού

του Γιώργου Λιάλιου


Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα η συζήτηση παρέμενε αυστηρά θεωρητική. Ο «τίτλος» του υψηλότερου κτιρίου της πρωτεύουσας παραμένει σταθερός από το 1968 στα 103 μέτρα (ο Πύργος των Αθηνών), ενώ το τελευταίο ψηλό κτίριο, ύψους 54 μέτρων, χτίστηκε πριν από 36 χρόνια, το 1981 (το Athens Expo Center).

Όμως η επένδυση στο Ελληνικό φιλοδοξεί σε βάθος 25ετίας να «σπάσει» το ρεκόρ αυτό και μάλιστα έξι φορές, ξεπερνώντας σε ύψος ακόμα και το σύμβολο της πρωτεύουσας, την Ακρόπολη.

Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών για παιδιά, κάθε Σάββατο στον Άλιμο