Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ένα μυστικό 2,5 ετών: Δημοτικό Μουσείο ετοιμάζει ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης μετά τη φιέστα φωταγώγησης



Παρατημένα τα άλλοτε δημοτικά λεωφορεία του Δήμου Αργυρούπολης στον αύλειο χώρο του πρώην Δημαρχείου Ελληνικού, όπου τώρα στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Τα λεωφορεία είναι εκεί για τουλάχιστον 2,5 χρόνια, όπως δείχνουν τα σήματα της ασφάλισής τους που έχει λήξει στις 31 Ιανουαρίου 2015.

Η ΝΔ ξεκίνησε τις απολύσεις

της Μαρίας Μπαλάφα

Το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάσισε να κάνει κόντρα με την κυβέρνηση για τους συμβασιούχους. Όχι αθώα κόντρα, αφού πάρεδροι έστειλαν το θέμα στην Ολομέλεια.
Δηλαδή αν οι ίδιοι οι πάρεδροι ενέκριναν τα εντάλματα πληρωμής (όπως έκαναν συνάδελφοί τους) δεν θα πήγαινε στην Ολομέλεια.

Είναι ένα εξόφθαλμο παιχνίδι. Εμπλέκεται απευθείας η ΝΔ. Στελέχη της έπαιρναν δημόσια θέση για να μην εγκρίνει το Ελεγκτικό Συνέδριο τα εντάλματα. Εμπλέκεται και το πατουλοκομμάτι της αυτοδιοίκησης. Βγήκε πρωί πρωί ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ -γνωρίζοντας τη νυχτερινή διαρροή- να μιλήσει για αναμενόμενη εξέλιξη.

Αν ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης χρειάζεται "δικτύωση" για να ενημερωθεί, να καταγγείλει την Ελληνική Αστυνομία


Παιδιά, μιλήστε για την ταμπακιέρα!

Κατοστάρηδες και μαραθωνοδρόμοι

γράφει η Ζωή Χατζηθωμά

Πιάνω να γράφω, χτυπάω τα πλήκτρα, μασουλάω δυο λέξεις και στριφογυρνάω σαν φάντασμα τα μεσάνυχτα στο δωμάτιο.
Η ώρα περνά και αύριο θα σέρνομαι στη δουλειά, μα η νύχτα ερεθίζει το μυαλό.

Κάποιος κάπου κάποτε μου είχε πει πως όταν στη ζωή ανοίγονται δυο δρόμοι, να επιλέγουμε πάντα εκείνον που μας κάνει να φοβόμαστε περισσότερο. Εκείνον που μας κάνει να ιδρώνουμε από τρόμο, κάπου εκεί συναντάς και την ηδονή.

Λάζαρος Λασκαρίδης για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καλλιθέα & Κάρναβο: Γλάστρα στον αρχηγό της ΝΔ που αγνοεί την πόλη του


Με αφορμή τη χθεσινή «αιφνιδιαστική» επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη σε καφενείο της Καλλιθέας, ο επικεφαλής
της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι δικαίωμα κάθε πολιτικού αρχηγού να επισκέπτεται οποιαδήποτε πόλη και σημείο της, όπως και προσωπικό δικαίωμα κάθε δημάρχου να τον συνοδεύει.