Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Προβολή της ταινίας «Μαζί ή Τίποτα» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 18 Νοεμβρίου


Με τη βραβευμένη γερμανογαλλική δραματική ταινία «Μαζί ή Τίποτα - In the Fade / Aus dem Nichts» του Φατίχ Ακίν, συνεχίζονται οι προβολές στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 8.00μμ.

Πρόκειται για μία ακόμα εξαιρετική επιλογή της Ομάδας Κινηματογράφου του
«
Καλλίπολις», μια ταινία που απέσπασε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης
Ξενόγλωσσης Ταινίας και Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών, ενώ οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν το αναψυκτικό, το ρόφημα ή το ποτό τους στον φιλόξενο Χώρο.

Η παράσταση «Το πιο γλυκό ψωμί» για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 11.00πμ



Είμαι υπερήφανος για τη «γενιά του Πολυτεχνείου»!!!...


Είναι τραγικό να γίνονται απόπειρες απαξίωσης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 1973 ταυτόχρονα από διαμετρικά αντίθετους -επιμένω να πιστεύω- χώρους και ελάχιστη σημασία έχει αν αυτό γίνεται εκούσια ή ακούσια.

Από τη μια μεριά, οι πρόθυμοι ηλίθιοι ως ιδιοκτήτες ή/και σεκιουριτάδες κραδαίνοντας face control, εμπόδισαν την αντιπροσωπία βουλευτών και του γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι.

Τραγωδία: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Αλίμου - Πατέρας τεσσάρων παιδιών από την Αργυρούπολη

Ο 53χρονος οδηγός νταλίκας του Δήμου Αλίμου, κάτοικος Αργυρούπολης και πατέρας 4 παιδιών, τραυματίστηκε βαριά κατά την ανατροπή του οχήματος.

Το ατύχημα έγινε στις 5.00 το πρωί, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στο ύψος των Άνω Λιοσίων, όταν -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- το απορριμματοφόρο ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του οδηγού.