Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Οι συνήθεις ύποπτοι βανδάλισαν το Πάρκο Αγ. Παρασκευής Ελληνικού - Εγκαίνια αποκατάστασης χωρίς Πλούταρχο


Η πρωτότυπη ταμπέλα δεν πειράχτηκε
Σαν να μην έφταναν οι βανδαλισμοί σε πλατείες, συντριβάνια, παιδικές χαρές, σχολεία, κάδους απορριμμάτων κλπ...

Οι συνήθεις ύποπτοι, "τα παιδιά με τα μαύρα" και "οι κουκουλοφόροι απ' το
Τορόντο" συνεπικουρούμενοι από στελέχη της παράταξης Κορτζίδη βανδάλισαν το Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο Αγ. Παρασκευής Ελληνικού.

Όπως έγινε γνωστό από τα έγκυρα LaspiOnLine και RustyCity οι δράστες έδρασαν συντονισμένα, χρησιμοποιώντας ως γιάφκα το γνωστό ημιυπόγειο της οδού Τριπόλεως όπου στεγάζονται τα γραφεία της παράταξης Κορτζίδη, τα οποία -όπως είναι γνωστό- δεν γνωρίζουμε ποιοι τα χρηματοδοτούν.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων κατά της «εκποίησης του Αστέρα από το ΤΑΙΠΕΔ»

«Να σταματήσει η εκποίηση της δημόσιας έκτασης στον Αστέρα Βουλιαγμένης από το ΤΑΙΠΕΔ» και «να μεριμνήσει το Υπουργείο Πολιτισμού», ώστε να αναδειχθεί ο ναός του Απόλλωνα Ζωστήρα και να διαμορφωθεί ελεύθερη πρόσβαση στο μνημείο για όλους τους επισκέπτες» ζητάει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΑ μεταξύ άλλων αναφέρει «πρόσφατα ανακοινώθηκε το προχώρημα της "επένδυσης" στον Αστέρα Βουλιαγμένης: δηλαδή της εκποίησης μιας ολόκληρης χερσονήσου με παρθένο περιβάλλον και τον εξαιρετικής σημασίας ναό του Απόλλωνα Ζωστήρα και μέρους του κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου στο Καβούρι».

«Όσο κι αν ο νέος Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ ισχυρίζεται ότι το νέο Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης του Δημοσίου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) θα προσαρμοστεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το θέμα δεν είναι τόσο απλό», αναφέρει ο ΣΕΑ.

Νέα Σμύρνη: "Άδειασμα" του Χατζαντουριάν από τον Δημήτρη Πανταζή

Το παρακάτω κείμενο στάλθηκε απο την Ένωση Συντακτών ΗΤΛΣΥΜ σε όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Σμύρνης για τις προσλήψεις και δαπάνες που κάνει ο Χατζαντουριάν στον Πολιτιστικό
Οργανισμό του Δήμου.

Στα τελευταία δημοτικά συμβούλια και κατόπιν εκτενούς αρθρογραφίας στο έντυπο «Ο Προφήτης της Νέας Σμύρνης», σχεδόν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης σχολίασαν αιχμηρά την πάγια πολιτική του επικεφαλής του Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης ως προς τις απευθείας αναθέσεις.

Στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας, αφενός για την καλύτερη ενημέρωση του πολίτη και αφετέρου για να μην δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις ως προς την πραγματική βούληση και θέση των παρατάξεων του δημοτικού συμβούλιου Νέας Σμύρνης σας ζητάμε να πάρετε θέση και να απαντήσετε επακριβώς στα κάτωθι ερωτήματα που ευλόγως έχουν δημιουργηθεί.

Το τριήμερο του Υποστέγου: Μπαρ - Παρουσίαση Βιβλίου - Προβολή ταινίας



Πελάτες μου…

της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Σε κρίση μαζικού παροξυσμού για τον Κυριάκο, ο νεοφιλελεύθερος πληθυσμός που ενδημεί, εκτός από τη Ν.Δ. στα φυτώρια του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού…

Με τη γραμμή Γρηγοράκου δηλαδή Βενιζέλου, συντάσσονται οι σεσημασμένοι «μεταρρυθμιστές» τύπου Λοβέρδου, Χρυσοχοίδη, Διαμαντοπούλου, Κωνσταντινόπουλου και λοιποί θιασώτες, σύσσωμο το ΠΟΤΑΜΙ και κάτι υπολείμματα των αποτυχημένων σχημάτων τύπου Ελιάς…

Οι εκπρόσωποι του πιο διαπλεκόμενου, διεφθαρμένου και υποτελούς κομματιού της ήδη παρηκμασμένης ελίτ, προσκυνούν αλαλάζοντες το νέο τοτέμ του νεοφιλελευθερισμού, προσδοκώντας ανάσταση νεκρών…

"Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 19:00 κρατάμε ανοιχτές τις πόρτες. Ακυρώνουμε στην πράξη τα σχέδιά τους" - φωτογραφίες

"Όλοι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 19:00 στο Α' στάδιο Αργυρούπολης. Κρατάμε τις πόρτες ανοιχτές και ακυρώνουμε στην πράξη τα σχέδιά τους."

Αυτό είναι το κάλεσμα της "Συνέλευσης για το Άνοιγμα του Σταδίου Αργυρούπολης" που εξηγηγεί σε όλους τους πολίτες ποια είναι η αλήθεια γύρω από το θέμα που προκάλεσε η απόφαση του ΟΝΑΔΕΑ και η γκαιμπελική εκστρατεία της διοίκησης Κωνσταντάτου.

Διαβάστε την ανακοίνωση που τιτλοφορείται "Το Α΄Στάδιο Αργυρούπολης θα μείνει ανοιχτό" & δείτε φωτογραφίες του σταδίου μετά τα επικοινωνιακά τερτίπια του κ. Κωνσταντάτου:

Απολογισμός έργου του πρώτου έτους της σημερινής Διοίκησης του ΕΔΣΝΑ - 25 παρεμβάσεις

Εισοσιπέντε παρεμβάσεις έδωσε στη δημοσιότητα ως απολογισμό του πρώτου χρόνου της η νέα διοίκηση του ΕΔΣΝΑ, του φορέα που διαχειρίζεται τα στερεά απόβλητα της Αττικής.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο του απολογισμού:

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ συνεδρίασε για πρώτη φορά στις 12 Δεκεμβρίου 2014, οπότε και συγκροτήθηκε σε σώμα, ύστερα από την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, στις 26 Νοεμβρίου 2014.

Οι 149s live στο Route 32 Rock'n'Blues, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 10.00μμ

Είναι οι 149s και μας προσκαλούν στο Route 32, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 10.00μμ για να τους ακούσουμε.

Υπόσχονται ότι η συναυλία τους είναι ιδανική για τους λάτρεις του Rock, αλλά και για τους αμύητους στο είδος.

Οι 149s είναι:

Χριστίνα Παπανδρέου: Φωνή
Γιώργος Σιδέρης: Πλήκτρα-Φωνή
Γιώργος Καλογερόπουλος: Μπάσο-Φωνή
Νικόλας Χατζησταματίου: Κιθάρα-Φωνή
Γιώργος Παπουτσής: Τύμπανα

Το
event στο facebook

Νομικά έωλη η πώληση του ΟΛΠ: Το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ συνεχίζει τις αμαρτίες σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος (ηχητικό)

«Το ΤΑΙΠΕΔ μεθόδευε εδώ και χρόνια την πώληση του ΟΛΠ στην COSCO. Παραμύθια τα περί σκληρής διαπραγμάτευσης, όλοι οι εργαζόμενοι στο λιμάνι γνώριζαν ότι θα έμενε ένας υποψήφιος αγοραστής στο τέλος», αποκάλυψε στο Κόκκινο η Αναστασία Φραντζεσκάκη, μέλος της ΟΜΥΛΕ.

«Το ΤΑΙΠΕΔ αποφασίζει και διατάζει»... «Ποιες είναι οι πλάτες του ΤΑΙΠΕΔ όταν απαξιώνει τα υπουργεία Ναυτιλίας και Οικονομίας; Ο κ. Πιτσιόρλας πρέπει να δώσει απαντήσεις», τονίζει.

Η κ. Φραντζεσκάκη είπε πως αυτό έχει να κάνει με την αρχική σύμβαση παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και COSCO, όπου από την αρχή ήταν μια λεόντεια σύμβαση και έδινε εξαιρετικά προνόμια στην COSCO.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη Αστέγων» του Υπουργείου Εργασίας, αποφάσισε ο Δήμος Καλλιθέας

Τη συμμετοχή του Δήμου Καλλιθέας  στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας με τίτλο «Στέγαση και Επανένταξη Αστέγων» ενάκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο και
προχώρησε στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την εκτέλεση του παραπάνω προγράμματος.

Σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση ένας από τους ειδικούς στόχους του Προγράμματος είναι η επανένταξη στον κοινωνικό ιστό μέσω της παροχής υπηρεσιών εργασιακής επανένταξης, τουλάχιστον του 40% του συνόλου των ατόμων.

Δεδομένου ότι τα άτομα του Δήμου Καλλιθέας που εμπίπτουν στους όρους του προγράμματος είναι δώδεκα, ο αριθμός των ατόμων προς εργασιακή επανένταξη είναι τουλάχιστον πέντε.