Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Κάθε Κυριακή & Τετάρτη συνεχίζονται τον Ιούνιο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού στο «Καλλίπολις»

Κάθε Κυριακή & Τετάρτη, ώρες 6.00 - 10.00μμ θα γίνονται τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού τον Ιούνιο με τη μουσικό Αμαλία Γιαννούλη στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Κορυφαία στιγμή για το Εργαστήριο Τραγουδιού θα είναι το Σάββατο 26 Ιουνίου, όταν οι μαθητές & οι μαθήτριες του Εργαστηρίου θα ανέβουν στο stage της Αυλής του Χώρου και θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Συνεχίζονται και τον Ιούνιο κάθε Δευτέρα & Τρίτη τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Κιθάρας στο «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται και τον Ιούνιο κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ώρες 5.30 - 9.00μμ, στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Κιθάρας με τον μουσικό Δημήτρη Καρούσο, ο οποίος κάνει το μάθημα.

Τα Μαθήματα είναι ατομικά, περιλαμβάνουν τμήματα παιδικό και ενηλίκων, κλασσική κιθάρα, ηλεκτρική, συνοδείας (ακοπανιαμέντα) & ηλεκτρικό μπάσο και διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του «Καλλίπολις».

Το Πρόγραμμα του Ιουνίου 2021 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Ολική και συντεταγμένη επανεκκίνηση πραγματοποιεί ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» που δίνει σήμερα στη δημοσιότητα
το Πρόγραμμα
του Ιουνίου 2021, που συμφωνήθηκε στη σύσκεψη μελών & φίλων που έγινε τη Δευτέρα 24 Μαΐου.

Ο Ιούνιος «Καλλίπολις
» περιλαμβάνει Μουσικές Βραδιές, Εργαστήρια Τραγουδιού, Κιθάρας, Φωτογραφίας και Στιχουργικής, Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας, καθώς και τα Εργαστήρια Κηπουρικής & Κομποστοποίησης στην πόλη και τα Μαθήματα Tango, τα οποία έχουν ήδη προστεθεί στο Πρόγραμμα.