Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Τόνι Νέγκρι: Εμπιστοσύνη στο Τσίπρα, επικίνδυνο και λάθος κάθε «Σχέδιο Β» *

Να εμπιστευτούμε το Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ, για το «ΟΧΙ» που είπαν και το συμβιβασμό που έκαναν, γιατί το «Σχέδιο Β» είναι επικίνδυνο και λάθος, τόνισε σε συνέντευξή του ο Τόνι Νέγκρι, ο γνωστός Ιταλός καθηγητής και πολιτικός.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Τόνι Νέγκρι με την εισαγωγή της δημοσιογράφου Άντζελα Μάουρο, όπως δημοσιεύτηκε στην ιταλική
έκδοση της Huffington Post.
"«Ο Αλέξης Τσίπρας;» Δεν απέτυχε. Ή τουλάχιστον μια γνώμη για αυτόν θα μπορούμε να την έχουμε μόνο στο μέλλον. Μα ακόμη και εάν ήταν για κάποιους μια «μαριονέτα» στη διαπραγμάτευση με την Ευρώπη, άφησε σίγουρα ένα δώρο για αυτούς που αγωνίζονται εναντίον της λιτότητας:

Η "κυρά Τασία" πέτυχε περισσότερα για το προσφυγικό από όλους μαζί τους φασιστοευρωπαϊστές...

Το δημόσιο λόγο μετέρχονται πολλοί "άντρακλες" σε αυτήν τη χώρα.

Τους ξέρουμε, τους βλέπουμε στο κοινωνικό κι επαγγελματικό μας περιβάλλον, τους παρακολουθούμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες ή διαβάζουμε τα πονήματά τους.

Είναι εκείνοι που για να αποδείξουν τη δήθεν υπεροχή τους απέναντι στις γυναίκες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως "άκου κουκλίτσα μου", "για να σου πω κυρά μου" και "άντε πήγαινε να πλύνεις κανένα πιάτο".

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τα πρόσωπα, ο Σταύρος Θεοδωράκης και τις λύσεις

Στη Χαλκίδα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία
της πόλης αλλά δεν πάτησε ψυχή αφού οι κάτοικοι είχαν πάθει και είχαν μάθει από την προηγούμενη προεκλογική συγκέντρωση του Σταύρου Θεοδωράκη που τον είχαν μπερδέψει με τον Μίκη Θεοδωράκη και είχαν γεμίσει την πλατεία από νωρίς.

Επειδή λοιπόν δεν πάτησε ψυχή στην προεκλογική συγκέντρωση του Σταύρου Θεοδωράκη, αποφάσισε να πάει στην αγορά της πόλης ώστε να συναντήσει ο ίδιος τις ψυχές.

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο θέατρο Διάνα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 7.00μμ