Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Σε απελπιστική κατάσταση το ανακατασκευασμένο γήπεδο μπάσκετ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου

Δεν έχουν περάσει τρεις ημέρες από την πολυδιαφημισμένη βελτίωση των σχολικών μονάδων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και οι εικόνες από το ανακατασκευασμένο γήπεδο μπάσκετ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου δεν είναι και οι πιο κολακευτικές.
 
Πιο συγκεκριμένα, η σημερινή βροχή δημιούργησε μία μικρή λίμνη στο προαύλιο κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο γνωστός Μοσχατιώτης και Δάσκαλος στο Σχολείο κ. Στάθης Καραβασέλας.

Το ποδόσφαιρο ενώνει: 600 συμμετοχές μαθητών, 294 γκολ και πολλά χειροκροτήματα στον Άγιο Δημήτριο

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το 6ο πρωτάθλημα - γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της,
σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

Οι 600 Μαθητές - Αθλητές που συμμετείχαν, κατέπληξαν με τις επιδόσεις, αλλά και με το ήθος τους, όλους όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο, στην περιοχή του Ασυρμάτου τα Σαββατοκύριακα 20-21 και 27-28 Μαΐου και τους ανταπέδωσαν τα χειροκροτήματα με 294 γκολ!

Αγώνες Π. Φαλήρου: P. Faliro Nuventi Swimming & Aquathlon Races, την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 9.30πμ

Το ενδεχόμενο της παραίτησης εξετάζει ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά από tweet του Σταύρου Θεοδωράκη

του Δημήτρη Χρονόπουλου

«Να προστατέψουμε τον πλανήτη από τον Τραμπ. Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις να στηρίξουμε τη συμφωνία για το κλίμα. Η κυβέρνηση να πάρει θέση», έγραψε ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης στο twitter προκαλώντας ανησυχία στο Λευκό Οίκο.

Το ρητό "έξω πάμε καλά" φαίνεται πως ισχύει για το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη, καθώς η δυσκολία επανεκλογής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, έχει στρέψει την προσοχή τού επιφανούς πολιτικού σε ...πλανητικό επίπεδο.

Η επίσκεψη & ξενάγηση στο σπήλαιο του Πανός "Νυμφολήπτου" (Νυμφών) - φωτογραφίες

Η πρωτοβουλία της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης να οργανώσει επίσκεψη - ξενάγηση στο σπήλαιο του Νυμφολήπτου ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η ΡΙ.ΚΙ.Π. ευχαριστεί την Εφορία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας, Τμήμα Αρχαιοτήτων των Προϊστορικών και Ιστορικών Περιόδων για την δυνατότητα που μας δόθηκε στους πολίτες να γνωρίσουν το σπήλαιο του Νυμφολήπτου, την Κυριακή 28 Μαΐου.

Παλαιό Φάληρο: Ετήσιο Φιλανθρωπικό bazaar από την ΄Ενωση Κατοίκων Αμφιθέας «Σοφία Μπεφόν»



Γ. Μπαλάφας: Σε κατάλληλες δομές φιλοξενίας μεταφέρονται οι πρόσφυγες από το Ελληνικό (video)

της Κατερίνας Μπρέγιαννη


«Η άτυπη δομή στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού ήταν κατάλοιπο της πρώτης τραγικής φάσης της μαζικής υποδοχής προσφύγων στη χώρα μας» εξήγησε ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, όπου εκατοντάδες άνθρωποι έμεναν στην Ειδομένη, τον Πειραιά, τις πλατείες της Αθήνας.

Οι πρόσφυγες από το Ελληνικό μεταφέρονται σε κατάλληλες ανοικτού τύπου δομές στη Θήβα με τη πλήρη συναίνεση των τοπικών αρχών και του Δημάρχου εξήγησε ο κ. Μπαλάφας.