Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας, το πιο σύντομο κομματικό ανέκδοτο της πόλης»


Με μια οργισμένη ανακοίνωση, η παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης» καταγγέλει στους πολίτες της Καλλιθέας και ματαιώνει τη συνάντηση που είχε
ζητήσει από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο φασισμός έχει πιάσει στασίδι στο Δημαρχείο τής Λ. Κύπρου... Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα!

Με μια απαράδεκτη απόφαση η Σχολική Επιτροπή Β'βάθμιας Εκπαίδευσης απαγόρευσε κατά πλειοψηφία στη Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης να πραγματοποιήσει στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης την προγραμματισμένη για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου επιστημονικού χαρακτήρα εκδήλωση με θέμα «Κάμερες στα σχολεία: παιδαγωγική και νομική προσέγγιση».

«Δεν θα επιτρέψουμε τα σχολεία της πόλης να γίνουν πεδία πολιτικής προπαγάνδας» αναφέρει σε μια αναχρονιστική και σκοταδιστική ανακοίνωση η δημοτική αρχή, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο δήμαρχος έχει μιλήσει για την πρόθεσή του να τοποθετήσει κάμερες στα σχολεία, ως αυτό να μην είναι άσκηση πολιτικής (λες και θα τις βάλει στο σπίτι του).

Τηλεσκουπίδια

της Μαρίζας Θεοτοκάτου

Θέμος Αναστασιάδης, ο πρώτος διδάξας. Αυτός που μέσα από την εκπομπή και την εφημερίδα του προσπάθησε επανειλημμένα να πλασάρει τον φασισμό ως μόδα και lifestyle. Φυσικά, ακολούθησαν και πολλοί άλλοι
καλοθελητές.

Τελευταίος, ο -δεν χρειάζονται συστάσεις- Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος στην εκπομπή του φιλοξένησε τον Στηβ Γιατζόγλου, πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και προπονητή, γνωστό για την ανοιχτή στήριξή του στην Χρυσή Αυγή.

ΔΑΟ Ταύρου - CTT BALAGUER: 3ος Προκριματικός Γύρος Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Σάββατο 26 Νοεμβρίου



Ο Ασύρματος στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής - Δήλωση της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου

απόφαση της Περιφέρειας να εντάξει το έργο της ανάπλασης του Ασυρμάτου στο Π.Ε.Ε. (Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων) 2017, αποτελεί ένα πολύ καλό νέο, απαρχή της δικαίωσης του αγώνα πολλών ετών για ένα δημόσιο χώρο αστικού πρασίνου, πολιτισμού και αθλητισμού, ανοικτό και προσβάσιμο σε όλους!", τονίζει η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου.

Πιο αναλυτικά η Μαρία Ανδρούτσου με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook έγραψε τα εξής:

Επικράτησε εκκωφαντική σιωπή... Είμαστε έτοιμοι από καιρό να αποδεχτούμε το τέρας;;;


Πριν από λίγες μόνο ημέρες έγινε αήθης επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μπραχάμι (δείτε εδώ).
  
Μια πράξη που συνιστά επίθεση στη δημοκρατία αφού η βία έχει ως μοναδικό στόχο την κατατρομοκράτηση και την επιβολή, τον περιορισμό της ελεύθερης διακίνηση ιδεών και την απέχθεια στην διαφορετικότητα.
Πράξεις φασιστικές
που δεν μπορεί κανένα ιδεολογικό περιτύλιγμα να αποκρύψει.

Το σκοτεινό σημείο

γράφει η Ζωή Χατζηθωμά

Λένε ότι στο μυαλό μας υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο, ένα όριο και ένα επικίνδυνο μονοπάτι. Αν το περάσεις, δύσκολα γυρίζεις πίσω.

Εκεί μπορεί να αλλάξεις για πάντα. Μπορεί να γίνεις καλύτερος. Να παλέψεις με τους δαίμονές σου, να αποκτήσεις ποιότητα και ήθος και να μοσχοβολάς από όπου περνάς, αφού θα κάνεις τον κόσμο καλύτερο και πολλούς ανθρώπους γύρω σου χαρούμενους.