Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη Έκθεση του Β΄ ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου & ώρες 9.00πμ - 6.00μμ


Συνάντηση της δημοτικής κίνησης Αλίμου «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» με τον σύλλογο «Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος»

Με πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησης Αλίμου «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/11/2016 συνάντηση των δημοτικών συμβούλων Ελένης Μπελιά και Αλέκας Γιαννούτσου με την Πρόεδρο, Β. Κοιλάκου, και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος», Δ. Χατζηγώγο, Π. Μαστρογιαννοπούλου και Μ. Νικολαϊδη.

Από τη μεριά των δημοτικών συμβούλων έγινε μια σύντομη παρουσίαση των έργων που προβλέπεται να γίνουν στο πρ. Αεροδρόμιο από τη Lamda Development και των επιπτώσεων στην περιβαλλοντική, οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης μας, ενημερώνοντας και για τις θέσεις και τις δράσεις τόσο της Κίνησης όσο και της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού.

Αγώνας Δρόμου στο Μοσχάτο: "Όλοι μαζί για την παραλία μας", την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 9.00πμ

Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 9.00πμ (ώρα προσέλευσης 8.30πμ), αγώνα δρόμου στην παραλία του Μοσχάτου.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους & όλες, με προσωπική ευθύνη, γι’ αυτό απαιτείται υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής του ενδιαφερόμενου. Αν πρόκειται για ανήλικο άτομο, η δήλωση συμμετοχής ισχύει εφόσον είναι υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα.

Η ταινία «Ακαδημία Πλάτωνος» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ

Η ελληνική ταινία του Φίλιππου Τσίτου «Ακαδημία Πλάτωνος» (2009) θα προβληθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.
 

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Το πρώτο «Πράσινο Σημείο» Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, στο Κορωπί

Το «πράσινο φως» για την αδειοδότηση του πρώτου «Πράσινου Σημείου» στην Αττική, στο Κορωπί, έλαβε ο δήμος Κρωπίας, γεγονός το οποίο ο δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης, στη συνεδρίαση του Δ. Σ χαρακτήρισε ως «μια σημαντική επιτυχία για το δήμο και την εξέλιξη
εφαρμογής του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ).

Η άδεια εγκατάστασης για το έργο της κατασκευής Πράσινου Σημείου Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών, όπως, χαρτί, μέταλλο, πλαστικό και γυαλί, ΑΗΗΕ και άλλα είδη καθώς και ογκώδη, πράσινα απόβλητα, δόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής και τον αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου.

Η από του καναπέως δηθενιά και η δια πληκτρολογίου μαλακία δεν είναι καθόλου αθώα... Είναι το πρόσωπο της ακροδεξιάς!!!

Το ποστ του μέντορα και το σχόλιο του καλού μαθητή
Αφού ο εξαίρετος τοπικός σύμβουλος Ελληνικού μάς ενημέρωσε ότι το παρκάκι δίπλα στον τερματικό σταθμό τού μετρό ανήκει στο mega AB (δείτε εδώ), στη συνέχεια -χωρίς λόγο & αφορμή- ανέλαβε να μας ενημερώσει και για τα καψίματα της Αθήνας και του... σύμπαντος.

8 χρόνια από τον Δεκέμβρη του Αλέξη: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα (συνεχής ενημέρωση)

Οχτώ χρόνια μετά τον Δεκέμρη του 2008, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, θύμα μιας πυροδοτούμενης από την ατιμωρησία και την ασυδοσία σφαίρας...

Δεν μπορεί να ξεχάσει τη λάμψη της νεολαιίστικης εξέγερσης, λάμψη που φώτισε χιλιάδες ψυχές και τις συγκρότησε σε ένα οργισμένο «εμείς»...

Για τη συμφωνία στο Eurogroup. Έχουμε και λέμε...

σχολιάζει ο Μπάμπης Μπιλίνης *

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ για την ελάφρυνση χρέους. Σημαντικό βήμα που αρχίζει άμεσα με το κλείσιμο της αξιολόγησης.

ΕΛΠΙΔΑ για τα εργασιακά. Το ΔΝΤ με δηλώσεις αξιωματούχου του αμέσως μετά το Eurogroup στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους δεν
έκρυψε τον εκνευρισμό του.

ΑΠΕΙΛΗ για νέα μέτρα μετά το 2018.

Παραμυθούπολη στον Άλιμο: Οι εκδηλώσεις 16 & 17 Δεκεμβρίου

Ολόκληρο το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες

Αλίμονο στους λαούς που όταν έχουν ανάγκη από ήρωες αυτοί δεν υπάρχουν...

Τα Δεκεμβριανά του 1944 προετοίμασαν τον εμφύλιο πόλεμο και τα όσα ακολούθησαν τη δολοφονία τού Αλέξη Γρηγορόπουλου στην ουσία προανήγγειλαν την εποχή των μνημονίων.

Κι αυτό γιατί η κρίση δεν ξέσπασε όταν το ελληνικό Δημόσιο δεν μπορούσε πλέον να δανειστεί από τις αγορές αλλά πολύ καιρό πριν. Κυρίως από τότε που το ιδανικό για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο αντικαταστάθηκε και στην ψυχή τής νεολαίας από το κυνήγι τού χρήματος και της δόξας, από την επικράτηση της ατομικής ευδαιμονίας απέναντι στη συλλογική ευτυχία...

Δήμαρχος - Αη Βασίλης υλοποιεί υπόσχεσή του και προσφέρει στους φτωχούς συμπολίτες του το 20% του μισθού του;


Xristina Eyaggelos Stamboyltzh: Κύριε Δήμαρχε, επειδή τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από το 2011, μήπως θα ήταν πολύ ωραίο να υλοποιήσετε εκείνη την πάρα πολύ καλή ιδέα σας;

Έτσι και οι ασθενέστεροι οικονομικά συνδημότες μας θα βοηθηθούν με κάτι παραπάνω από τα λίγα τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.