Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

"Τρέξε, Λόλα, τρέξε" από την ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ (Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης), την Παρασκευή 7 Ιουλίου

Με τη γερμανική αστυνομική ταινία "Τρέξε, Λόλα, τρέξε - Lola Rennt" του Tom Tykwer συνεχίζει το πρόγραμμα των θερινών προβολών 2017 η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 11.00μμ.

Το φετινό πρόγραμμα - αφιέρωμα στον γαλλικό και γερμανικό κινηματογράφο φιλοξενείται στον Παραδοσιακό Θερινό Κινηματογράφο
ΑΛΟΜΑ, Μαρίνου Γερουλάνου 103 και Πόντου 39, ο οποίος έχει πρόσφατα ανακαινιστεί και εκσυγχρονιστεί, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες στους θεατές.

Ενώθηκαν οι μπάντες στη Λαϊκή - Ρεμπέτικη Βραδιά του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» - Φωτογραφίες & video

Σε ένα αρμονικό σύνολο ενώθηκαν τα συγκροτήματα του Βαγγέλη Νικολαΐδη και της Ελένης Μπελεζίνη που γέμισαν με μελωδίες τη φιλόξενη αυλή (και γειτονιά) του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Όσοι και όσες βρέθηκαν στην αυλή του χώρου (Ελληνικό, Καλλιπόλεως 33) που γέμισε για δεύτερη φορά, πέρασαν μια όμορφη βραδιά που περιελάμβανε από έντεχνα λαϊκά τραγούδια, μέχρι ρεμπέτικα, σμυρναίικα, κλασσικά και απαγορευμένα σε μια πανδαισία μουσικής που κράτησε μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα.