Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο της Γλυφάδας, πολύ κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα

Ένας από τους πιο γνωστούς κοσμηματοπώλες της Αθήνας έπεσε θύμα διαρρηκτών στη Γλυφάδα.

Δύο επαγγελματίες διαρρήκτες "χτύπησαν" στις 6.00 το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μεταξά.

Σταμάτησαν στον αριθμό 8, σημείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, και διέρρηξαν το κοσμηματοπωλείο του επιχειρηματία Γιώργου Τσαγκαράκη.

"Κανόνι" Μαρινόπολου: Πρώτη συμφωνία και στο βάθος... Σκλαβενίτης

Κλειδί για να ανοίξει σήμερα η πόρτα της δικαστικής προστασίας της Μαρινόπουλος από τους πιστωτές της θεωρείται η συμφωνία στην οποία κατέληξε

χθες το βράδυ η εταιρεία με το σωματείο των εργαζομένων, αλλά και η «επιστολή ενδιαφέροντος» που φέρεται πρόθυμος να υποβάλει στο δικαστήριο ο όμιλος Σκλαβενίτη.

Παρέχοντας διαβεβαιώσεις, ότι οι απαιτήσεις των περίπου 11.000 υπαλλήλων στα σουπερμάρκετ του ομίλου είναι διασφαλισμένες, η εταιρεία ευελπιστεί ότι στη σημερινή κρίσιμη εκδίκαση της αίτησης για την έκδοση προσωρινής διαταγής προστασίας από αναγκαστικές εκτελέσεις, θα έχει συμπαραστάτες όχι μόνο τις τράπεζες, το Δημόσιο και τους μεγάλους προμηθευτές της που αγωνιούν για τα λεφτά τους, αλλά και τους σφόδρα ανήσυχους εργαζόμενους που φοβούνται για τη δουλειά τους.

Καύση απορριμμάτων: Αποκάλυψη των πραγματικών προθέσεων της δημοτικής αρχής Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Η διοργάνωση της ημερίδας με θέμα «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης» έρχεται να στηρίξει την ήδη ειλημμένη απόφαση του Δημάρχου αλλά και της "ομάδας" Πατούλη για την υλοποίηση δικής τους πρότασης σχετικά με την διαχείριση απορριμμάτων που δεν είναι άλλη από την καύση σύμμεικτων απορριμμάτων μέσω ιδιωτικών εταιρειών.

Πρόκειται για πλήρη ανατροπή των Ευρωπαϊκών οδηγιών και του εθνικού και περιφερειακού σχεδιασμού για την περιβαλλοντικά ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων και τελικά οι Δημότες θα κληθούν να πληρώσουν τα πρόστιμα που προβλέπονται για την μη επίτευξη των ενδιάμεσων και τελικών στόχων δηλαδή της μη επίτευξη των ενδιάμεσων στόχων αύξησης των προδιαλεγμένων ανακυκλούμενων και της αντίστοιχης μείωσης των απορριμμάτων προς τελική διάθεση, με ταυτόχρονη περιβαλλοντική ζημία.

Βόμβα Ελεγκτικού Συνεδρίου: Στο «ταμείο» ο Θέμος για τα 5 εκατομμύρια ευρώ

Τέλος στην πολύκροτη υπόθεση του «κομιστή» έδωσε μετά από εννέα χρόνια το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες τού
Tribume, από την Πέμπτη με αμετάκλητη απόφασή του καλεί τον εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Θέμο Αναστασιάδη να περάσει από το… Ταμείο.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο σε έκτακτη συνεδρίαση της Ολομέλειάς του προχώρησε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση, σύμφωνα με την οποία ο Θέμος Αναστασιάδης καλείται να πληρώσει το ποσό των σχεδόν 5.000.000 ευρώ.

Το ποσό αναμένεται να εισπραχθεί με τη διαδικασία είσπραξης δημοσίων εσόδων.

Δεσμεύονται όλοι οι προσωπικοί λογαριασμοί του Σταύρου Ψυχάρη για φοροδιαφυγή 10 εκατομμυρίων ευρώ

Δεσμεύονται με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος ερευνάται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή.

Με εντολή του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, τελούν πλέον υπό δέσμευση όλοι οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του εκδότη και επικεφαλής του ΔΟΛ.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, από την έρευνα που διενεργείται με βάση στοιχεία απ’ όλες τις ελληνικές τράπεζες φέρεται να εντοπίζεται για τον κ. Ψυχάρη απόκλιση από τα δηλωθέντα εισοδήματα άνω των 10 εκατ. ευρώ.

Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης, ποιοι το δικαιούνται

Στην δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Εργασίας την εγκύκλιο για την καταβολή του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης στους ανασφάλιστους
υπερήλικες και σε όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης.

Ειδικότερα αναφέρεται:

1. Τροποποιήθηκαν οι προϋποθέσεις για χορήγηση σύνταξης από τον ΟΓΑ στους ανασφάλιστους υπερήλικες.