Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Εργαστήριο Φωτογραφίας του «Καλλίπολις»: Κάθε Τετάρτη τα Μαθήματα και με περιπάτους & «Ιστορίες της Τετάρτης»

Το Εργαστήριο Φωτογραφίας του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» σας καλεί στο συναρπαστικό πολυθεματικό ταξίδι της νέας περιόδου, κάθε Τετάρτη ώρες 8.00 - 10.00μμ.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος & βραβευμένος φωτορεπόρτερ - φωτογράφο Σπύρος Τσακίρης που κάνει και φέτος τα μαθήματα στο φιλόξενο «Καλλίπολις», έχει οργανώσει μια εξαιρετική ομάδα, η οποία θα πραγματοποιεί εκπαιδευτικούς περιπάτους και εκδρομές, αλλά και τις 
«Ιστορίες της Τετάρτης».

Εργαστήριο Πιάνου του «Καλλίπολις»: Κάθε Τετάρτη τα Μαθήματα ή διαφορετικές μέρες με ραντεβού

Τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Πιάνου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» είναι ατομικά και γίνονται κάθε Τετάρτη, ώρες 12.00 - 8.00μμ ή διαφορετικές μέρες και ώρες με ραντεβού.

Η μουσικός και έμπειρη δασκάλα Κατερίνα Σκότη που κάνει τα μαθήματα στο φιλόξενο «Καλλίπολις», διδάσκει Πιάνο και Αρμόνιο σε μικρούς & μεγάλους, προχωρημένους & αρχάριους.

Με Λαϊκορεμπέτικο γλέντι η έναρξη του μήνα των γιορτών στο «Καλλίπολις»

Ο πιο γιορταστικός μήνας του χρόνου ξεκινάει στο ζεστό και παρεΐστικο εσωτερικό περιβάλλον του Χώρου Πολιτισμού & Αλληεγγύης «Καλλίπολις» με Λαϊκορεμπέτικο Γλέντι, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα (προσοχή στην έναρξη) 7.30μμ.

Μαζί μας οι αγαπημένοι στους φίλους/ες του «Καλλίπολις» καλλιτέχνες Ελένη Μπελεζίνη (μπουζούκι, τραγούδι) και Νίκος Ζαχαρίου (ακορντεόν, τραγούδι) σε ένα υπέροχο ρεπερτόριο με επιλεγμένα & αγαπημένα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.