Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

"Έλεος" πρέπει να το αναφωνεί ο λαός

«Ο Γιώργος Παπανδρέου θα αντιμετωπιστεί όπως του αρμόζει, ιστορικά, ηθικά, εθνικά και παραταξιακά. Έλεος!», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλος).
 
Ιστορικά, για την προδοσία του όταν ήταν πρωθυπουργός, λέμε εμείς.

Ηθικά, γιατί κινδυνεύει να κάνει παρέα ο Βενιζέλος στον Τσοχατζόπουλο στην φυλακή, λέμε εμείς.


Εθνικά, γιατί με τα μνημόνια χάσαμε την εθνική ανεξαρτησία μας, λέμε εμείς.


Παραταξιακά, γιατί έβαλε την ταφόπλακα στο ΠΑΣΟΚ της μίζας - διαπλοκής, με την διάσπαση του 5% που θα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, κι αδιαφορούμε εμείς.


"Έλεος" πρέπει να το αναφωνεί ο λαός και όχι ο Βενιζέλος.


Εγκαίνια νέων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας (Γεννηματά 71, Άγιος Τρύφωνας), το Σάββατο 10 Ιανουαρίου




Πρόσκληση

Εγκαίνια νέων γραφείων ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/1/15 ώρα 6 μ.μ.
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 71, Πλ. Αγ. Τρύφωνα

Το μέλλον ξεκίνησε!
Ελλάδα με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία.

Θα παρευρεθούν υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τηλέφωνο 210-96.24.294

Στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ και του ελληνικού λαού εκατοντάδες διανοούμενοι και ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο

Διανοούμενοι και ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στη λιτότητα και συντάσσονται υπέρ
του ΣΥΡΙΖΑ και του δικαιώματος του ελληνικού λαού να αποφασίζει ελεύθερα. Ανάμεσά τους οι Νόαμ Τσομσκι, Τζόρτζιο Αγκάμπεν, Ταρίκ Αλί, Ετιέν Μπαλιμπάρ, Αντόνιο Νέγκρι, Σλαβόι Ζίζεκ.

Με κεντρικό τους σύνθημα «Αλλαγή στην Ελλάδα, αλλαγή στην Ευρώπη, Αλλαγή για όλους», περίπου 300 ακαδημαϊκοί υπογράφουν ένα κείμενο υποστήριξης στον ελληνικό λαό και στον ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζοντας για μια αλλαγή στην Ευρώπη που δημοσιεύουν στην πλατφόρμα with-the-greeks.eu.

Υπερασπίζονται το δικαίωμα των Ελλήνων να αποφασίσουν μόνοι τους και ελεύθερα στις προσεχείς εκλογές για «να σπάσουν τη λιτότητα, να πουν όχι στην ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει τη χώρα, να ανοίξουν το δρόμο για μια αληθινή εναλλακτική για την Ελλάδα - για έναν δημοκρατικό και κοινωνικό επαναπροσανατολισμό» όπως επισημαίνουν.

Το βασικό κείμενο το οποίο προσυπογράφουν αναφέρεται στο διακύβευμα των εκλογών στην Ελλάδα και στην πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζουν ως «απαίτηση του λαού για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη: για ελπίδα».

 
Απευθύνονται επίσης στην Τρόικα, τους Ευρωπαίους ηγέτες και οικονομικούς κύκλους που όπως αναφέρει απειλούν και πιέζουν το εκλογικό σώμα, προκειμένου να επηρεάσουν την εκλογική του επιλογή, κίνηση την οποία χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη».

«Αναλαμβάνουμε τις υποχρεώσεις μας, υποστηρίζοντας όσους έχουν δεσμευθεί στην αντίσταση, την αλλαγή των πολιτικών ισορροπιών, μαχόμενοι για τις ιδέες τους και ενώνοντας όλους όσους θέλουν να χτίσουν - μαζί με τον ελληνικό λαό - μια κοινωνική, οικολογική και δημοκρατική Ευρώπη. Στεκόμαστε στο πλευρό του ελληνικού λαού, γιατί η μάχη τους είναι και δική μας» καταλήγει το κείμενο.


Πηγή: left.gr

ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Γραφεία στη Ριζούντος, περιοδεία στην Ιασωνίδου και συνεστίαση

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικού βρίσκονται στη διεύθυνση Ριζούντος 47 & Ιασωνίδου και είναι ανοιχτά καθημερινά τις ώρες 10.00-13.00 & 17.00-21.00.

Παράλληλα η Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει για δυο από τις επόμενες δραστηριότητές της:

  • Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα καταστήματα της Ιασωνίδου μαζί με υποψήφιους βουλευτές. 
  • Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 13.00 καλεί τα μέλη και τους φίλους σε συνεστίαση στο "κρασάδικο", Ριζούντος 72 στο Ελληνικό.