Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Άλλος ένας «προνομιούχος» εργαζόμενος νεκρός στην «πρώτη γραμμή» των εργασιακών χώρων στη ΔΕΗ

Δεν πάει άλλο με τα ατυχήματα την ώρα του καθήκοντος! 

Την ώρα που η δικομματική συγκυβέρνηση μαζί με τη Διοίκηση της ΔΕΗ προχωρούν τις διαδικασίες για το ξεπούλημα της Επιχείρησης, προετοιμάζουν την λήψη νέων περικοπών και έχουν θέσει σε επίταξη τους εργαζόμενους, την ίδια ώρα «οι προνομιούχοι» στα Ορυχεία έχουν άλλη μια κηδεία. 
 
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα στον Αύγουστο έχουμε ένα νέο θανατηφόρο ατύχημα στο ορυχείο Ψαθιού στο Λιγνιτικό Κέντρο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη με θύμα τον συνάδελφο μας Θανάση Αναστόπουλο. Ο άτυχος εργαζόμενος στην προσπάθεια του να αποκαταστήσει βλάβη στον Εκσκαφέα Ε 15 κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα 6KV.

Στη Νέα Σμύρνη ο Ιμπαγάσα! (photos)

Τα κυανέρυθρα του Ιστορικού προβάρει ο Αριέλ Ιμπαγάσα!

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (17/08) ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος και είχε συνάντηση με την διοίκηση της
ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έκανε την εμφάνιση του στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον Αχαρναϊκό και για αρκετά λεπτά τα είπε με τους ανθρώπους του Ιστορικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συζήτηση έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα και όλα δείχνουν πως στις αρχές της εβδομάδας θα κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του Ιμπαγάσα στον Πανιώνιο, πέφτοντας και οι υπογραφές! 

Το "σίριαλ" λοιπόν της απόκτησης του Αργεντινού φαίνεται πως πλέον φτάνει στο τέλος του, με θετικό... φινάλε για τον Πανιώνιο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης
 
Πηγή: www.panionianea.gr

Βρέθηκαν λεφτά, αλλά για 30% λιγότερες θέσεις σε παιδικούς σταθμούς

Ανάσα αποτελούν για χιλιάδες οικογένειες τα 40 εκατ. ευρώ επιπλέον που διασφαλίστηκαν την περασμένη Τρίτη σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη αυξάνοντας το συνολικό ποσό στα 200 εκατ. ευρώ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η φροντίδα για 89.000 βρέφη και νήπια σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, αλλά και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ - ΜΕΑ). Αυτό είναι το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ΚΕΔΕ και τις ηγεσίες των υπουργείων Ανάπτυξης, Εργασίας, Εσωτερικών και Οικονομικών, καθώς τα 160 εκατ. ευρώ που είχαν διασφαλιστεί από το ΕΣΠΑ επαρκούσαν μόνο για τη φροντίδα 62.000 παιδιών.

Πολλά όμως παιδιά θα μείνουν εκτός παιδικών σταθμών

Ωστόσο, η απόφαση του υπουργείου Εργασίας να περικοπεί το 30% των επιδοτούμενων θέσεων -γιατί υπήρχε συνολική απροθυμία ανεύρεσης πρόσθετων πόρων- έχει αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι, αλλά να μην καλύπτονται όλες οι έγκυρες αιτήσεις.

Τέλος στη φυλάκιση για χρέη στην εφορία

Αλλαγές σε έναν κατάπτυστο νόμο του 1990 που αποτελεί ελληνική πρωτοτυπία, καθώς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μελετά η κυβέρνηση, ώστε να μην πηγαίνουν στη φυλακή οι πολίτες που χρωστούν μικρά ποσά στο Δημόσιο, σύμφωνα με δημοσίευμα
της εφημερίδας «Τα Νέα».

Ο εν λόγω νόμος, που ψηφίστηκε το 1990 από τη μεταβατική κυβέρνηση Ζολώτα, επιτρέπει στις αρχές τη σύλληψη και φυλάκιση πολιτών που χρωστούν στο Δημόσιο, εξισώνοντας ουσιαστικά τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους με φοροφυγάδες, με αποτέλεσμα χιλιάδες φορολογούμενοι να έχουν συλληφθεί τα τελευταία χρόνια από την Οικονομική Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι αλλαγές που εξετάζει η κυβέρνηση θα ξεκαθαρίζουν πως όσοι απλώς χρωστούν αλλά δεν είναι φοροφυγάδες, δε θα διώκονται ποινικά και δε θα οδηγούνται στη φυλακή. 

Πηγή: www.koutipandoras.gr

Τα «voucher» της ντροπής: θησαυρίζουν οι μεσάζοντες, πετούν τα «ψίχουλα» στους άνεργους, οι εργατοπατέρες σιωπούν…

Πάνω από το 40% των πόρων του Ευρωπαϊκού Kοινωνικού Tαμείου πηγαίνει σε «πιστοποιημένους» μεσάζοντες για «κατάρτιση»  προς όφελος «των κλειστών επαγγελμάτων» στο χώρο και εις βάρος των πραγματικών δικαιούχων, των ανέργων και των αδύναμων κοινωνικών ομάδων που είναι ο προορισμός των πόρων αυτών...

 Μια διαρκής λεηλασία των πόρων του ΕΚΤ...ένα διαρκές αίσχος και σκάνδαλο για το πολιτικό σύστημα της χώρας που δεν μπορεί πλέον να μείνει κρυφό.

Το τελευταίο καιρό ένα μπαράζ προγραμμάτων με στόχο την ανάσχεση της ανεργίας όπως έχει ανακοινωθεί βρίσκεται σε εξέλιξη. Το συνολικό ποσό που πρόκειται να διατεθεί  φτάνει τα 600 εκατομμύρια και αφορά πόρους που προέρχονται κυρίως από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Το ποσό μάλιστα ξεπερνά τα 750 εκατομμύρια, εάν προσθέσουμε μαζί  το πρόγραμμα ενίσχυσης κοινωνικών δομών στους Δήμους και των βρεφονηπιακών σταθμών.

Τα πρωτεία σε σχέση με αυτό το πακέτο έχουν  τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων με χρήση του νέου συστήματος των επιταγών κατάρτισης (voucher) 125.000 νέων θέσεων εργασίας συνολικού προϋπολογισμού περίπου 450 εκατ. Ευρώ.

Ακόμα και τον ΟΑΕΔ βγάζουν στο σφυρί;

Σε ιδιώτες θέλει να παραχωρήσει η κυβέρνηση την αξιοποίηση των προγραμμάτων απασχόλησης του οργανισμού σύμφωνα με την
Εφημερίδα των Συντακτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, το σχέδιο κατάργησης του Οργανισμού Απασχόλησης προβλέπει την παραχώρηση των  «ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης» σε ιδιώτες επενδυτές οι οποίοι θα διαχειρίζονται τα κοινοτικά κονδύλια που θα εισρεύσουν στην Ελλάδα για την υλοποίηση των προγραμμάτων. Παράλληλα το σενάριο που συζητείται στο υπουργείο Εργασίας περιλαμβάνει τη παραχώρηση της επιδοματικής πολιτικής του οργανισμού (επιδόματα ανεργίας κτλ.) στις αρμοδιότητες του ΙΚΑ.

Την κατάργηση του ΟΑΕΔ προωθεί ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έχοντας την πρωθυπουργική συναίνεση, ενώ έντονα αντιδρά η Ομοσπονδία Υπαλλήλων του Οργανισμού.

Τα σενάρια «ξαφνικού θανάτου» έχουν ζώσει τη λειτουργία του ΟΑΕΔ, με την κυβέρνηση να φέρεται να έχει ήδη αποφασίσει την κατάργηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού βάσει των προτύπων που έπαψε να υπάρχει η ΕΡΤ.

Ιράκ: Ο πόλεμος για την εξουσία κι εκείνος για την επιβίωση

γράφει ο Πάνος Χαρίτος

Πέρασαν μόλις δύο μήνες από την ανακήρυξη του Χαλιφάτου στην ευρύτερη περιοχή του Ιράκ. Αυτές οι εξήντα ημέρες αποδείχθηκαν ικανές για να κατανοήσει ο εκτός Μέσης Ανατολής κόσμος τον τρόπο σκέψης, την ιδεολογία και τις πρακτικές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος για το Ιράκ και την Εγγύς Ανατολή (ISIS).

Όχι πως η δράση της στη Συρία και στο Ιράκ, το προηγούμενο διάστημα, δεν αποτέλεσαν ικανό δείγμα γραφής. Τώρα όμως, με τις επιτυχίες να καταγράφονται στο πεδίο των μαχών και αρκετές ισλαμικές οργανώσεις να δηλώνουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στις δυνάμεις του ISIS, η οργάνωση νιώθει πως διατηρεί το στρατηγικό πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των πραγμάτων. Με δεδομένη την πολιτική αστάθεια και τον παραλογισμό που χαρακτηρίζει τις ενέργειες του Νούρι αλ Μαλίκι, την ανυπαρξία του ιρακινού στρατού και την αδυναμία στρατιωτικής εμπλοκής ξένων δυνάμεων στην κρίση αυτή, το σκεπτικό του ISIS δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα. Αντικειμενικά έχουν το πάνω χέρι. Έχουν καταφέρει να ελέγξουν σχεδόν ολοκληρωτικά το ανατολικό μέρος της Συρίας, σημαντικό μέρος των εδαφών του δυτικού Ιράκ και να δημιουργήσουν ελεγχόμενους διαύλους υποστήριξης των δυνάμεών τους στις κουρδικές περιοχές.

Οι επιτυχίες αυτές δεν θα είχαν καταγραφεί ούτε στο ελάχιστο στο πεδίο, εάν ο στρατός του Ιράκ δεν είχε εγκαλείψει τις βάσεις του μαζί με ολόκληρο τον εξοπλισμό τους. Άρματα μάχης, πύραυλοι εδάφους - εδάφους, τεθωρακισμένα οχήματα μάχης με τετρακίνηση ικανά να ταξιδεύουν στην έρημο έπεσαν στα χέρια των τζιχαντιστών, δίχως καν να πολεμήσουν για να τα πάρουν. Στα άρματα μάχης συγκαταλέγονται αρκετά τανκς αμερικανικού τύπου, Abrahams που είχαν αφήσει πίσω οι Αμερικανοί το 2011.

Ανθρωπιστικές βόμβες, τρομοκρατική βοήθεια

γράφει ο Μιχάλης Τρίκκας

Ο Όργουελ θα ήταν περήφανος. Στρατιωτικές επεμβάσεις που σκοτώνουν εκατοντάδες αμάχους και ισοπεδώνουν ολόκληρες συνοικίες βαπτίζονται "ανθρωπιστικές". Από την άλλη, ένα κομβόι με βοήθεια για τα θύματα του πολέμου χαρακτηρίζεται ως δύναμη εισβολής.

"Πρώτα στέλνουν τεθωρακισμένα, πυραύλους Grad και συμμορίτες που ανοίγουν πυρ κατά των Ουκρανών και μετά στέλνουν νερό και αλάτι" δήλωσε την Τετάρτη ο Ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενιουκ τονίζοντας ότι το Κίεβο δεν πρόκειται να επιτρέψει σε καμία περίπτωση την είσοδο ρωσικού κομβόι με ανθρωπιστική βοήθεια στο έδαφος της Ουκρανίας.

Την Τρίτη, 280 φορτηγά αναχώρησαν από τη Μόσχα για την Ανατολική Ουκρανία. Μεταφέρουν παιδικές τροφές, φάρμακα, υπνόσακους και γεννήτριες. Η αποστολή της βοήθειας κανονίστηκε ύστερα από διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Σταυρό και την κυβέρνηση του Κιέβου. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαίωσε ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Λεονίντ Κούτσμα που έπαιξε τον ρόλο μεσολαβητή.

Τι αλήθεια συμβαίνει στην Ουκρανία

Μια συζήτηση για την κρίση στην Ουκρανία, τον αποκλεισμό και το δράμα των κατοίκων στις ανατολικές περιοχές της χώρας, τους νεοναζί στην νέα κυβέρνηση και το ρόλο ΗΠΑ και ΕΕ σε αυτή τη κρίση, στην εκπομπή "Δύο στο Κόκκινο", με την Ντίνα Μπατζιά και καλεσμένο τον δημοσιογράφο - μεταφραστή Ρωσικών Βασίλη Μακρίδη.

Ακούστε εδώ.

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τεθωρακισμένα και απαγόρευση κυκλοφορίας στο Φέργκιουσον του Μιζούρι

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα και περιπολίες τεθωρακισμένων οχημάτων της αστυνομίας, κυρήχθηκε το προάστιο Φέργκιουσον της πόλης Σεντ Λούις του Μιζούρι, καθώς οι διαδηλώσεις και τα επεισόδια που προκάλεσε
η εν ψυχρώ δολοφονία του 18χρονου μαύρου, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.


Χθες βράδυ η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει με δακρυγόνα εκατοντάδες διαδηλωτές, οι οποίοι αψήφισαν την απόφαση του κυβερνήτη του Μιζούρι να απαγορεύσει την κυκλοφορία στο Φέργκιουσον, κατά τις νυχτερινές ώρες. Αστυνομικοί και διαδηλωτές συγκρούονταν επί ώρες, ενώ κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι διαδηλωτές λεηλάτησαν το μίνι μάρκετ ποτών και τροφίμων, από το οποίο, σύμφωνα με την εκδοχή της αστυνομίας, ο 18χρονος Μάικλ Μπράουν φέρεται να έκλεψε πούρα, λίγα λεπτά πριν δολοφονηθεί εν ψυχρώ από τον αστυνομικό.


Η ΑΔΕΔΥ χωρίς προεδρείο εννιά μήνες μετά το συνέδριό της

γράφει ο Γιώργος Χαρίσης*

Πέρασαν εννιά μήνες από το συνέδριο (Νοέμβρης 2013) της ΑΔΕΔΥ και ενώ δεν συγκροτήθηκε ακόμη το προεδρείο της, αυτό το διάστημα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, των δυνατοτήτων και των προσδοκιών, ήταν θετικό σε αγωνιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις, απεργιακές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια, παρεμβάσεις σε ευρύτερα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που άγγιξαν μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, από την αλληλεγγύη στους Κούρδους και στους Τούρκους αγωνιστές μέχρι την αντίθεσή της σε ζητήματα περιορισμού δημοκρατικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας.

Αυτά βεβαίως αποτελούν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις ενός συνδικάτου και δεν συνιστούν την αφετηρία μιας διαφορετικής αγωνιστικής, διεκδικητικής και ταξικής πορείας στο συνδικαλιστικό κίνημα των δημοσίων υπαλλήλων, τα αναφέρουμε όμως γιατί αυτά δεν θεωρούνται δεδομένα από την γραφειοκρατική ηγεσία πχ της ΓΣΕΕ.

Επειδή όμως η εικόνα της ΑΔΕΔΥ για τους εργαζόμενους είναι θολή, αλλά και το γεγονός ότι σ’ αυτήν αντανακλάται το επίπεδο συνείδησης, προσωπικής στάσης και συμπεριφορών του συνόλου των δημοσίων υπαλλήλων, είναι χρήσιμο να αναλύσουμε αυτή την εικόνα και να την κάνουμε πιο καθαρή και διαυγή, για να μπορέσουμε και να την αλλάξουμε.

«Χέρια ψηλά-Μην πυροβολείτε» από χιλιάδες διαδηλωτές στο Μιζούρι


«Μην πυροβολείτε, είμαι άοπλος» εκλιπαρούσε ο 18χρονος Μάικ Μπράουν, πριν πέσει θανάσιμα τραυματισμένος από τα πυρά του αστυνομικού στο Φέργκιουσον του Μιζούρι.

γράφει η Μαρία Λίλα

Για τους κατοίκους της περιοχής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για δολοφονία με ρατσιστικά κίνητρα από λευκό αστυνομικό, που εκθέτει για άλλη μια φορά τις μεθόδους αστυνόμευσης και προστασίας των πολιτών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ιδιαίτερα σε ορισμένες κοινότητες Αφροαμερικανών ή μεταναστών οι κάτοικοι τους καταγγέλλουν ότι τα όργανα της τάξης τρομοκρατούν αντί να προστατεύουν.

Το αστυνομικό τμήμα του Φέργκιουσον, με σχεδόν όλους τους άνδρες του λευκούς, διενεργούσε συχνά περιπολίες σε μία κατά κύριο λόγο συνοικία Αφροαμερικανών του Σεν Λούις.

Επανειλημμένως, είχε καταγγελθεί για άσκηση υπερβολικής βίας και επιβολή ποινών και προστίμων για ασήμαντες αφορμές, όπως ήταν η λεκτική αντιπαράθεση ή διαφωνία σε συνομιλία με τα όργανα τήρησης της τάξης.

Άλιμος: Ενίσχυση με Τσατσαρή

Με τη φανέλα του Αλίμου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Τσατσαρής.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος μετά από δύο χρόνια στον ΑΟ Χανιά, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Έτσι, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση
των νεοφώτιστων στη Football League. Πέρυσι, ο Τσατσαρής είχε 19 συμμετοχές με τους Χανιώτες.

Πηγή: www.sports.gr

Φιλική νίκη της Καλλιθέας επί του Παναιγιάλειου (1-0)

Φιλική ήττα για τον Παναιγιάλειο, με 1-0 από την Καλλιθέα, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Οι δυο αντίπαλοι, μοιράστηκαν τα… ημίχρονα, καθώς είχαν από ένα καλό.

Το γκολ της αναμέτρησης, για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 25’ με δυνατό σουτ ο Μπέλης, ενώ οι αιγιώτες πραγματοποίησαν κλειστό παιχνίδι, με τον Σεροπιάν να κάνει διάφορες δοκιμές και δίνοντας, όπως αναμενόταν, χρόνο συμμετοχής και στον Αργεντίνο Ζάμπα προκειμένου να τον δοκιμάσει.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σανδραβέλης, Μπουτζίκος, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Νάστος, Σταμόγιαννος, Μπούνας, Μπουρλάκης, Ατματσίδης, Κατσικοκέρης. Έπαιξαν και οι: Μπαλτιμάς, Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Κοιλιάρας, Σεχολάρι, Ζάμπα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Μπριλάκης, Ρουσάκης, Μπέλης, Μασάντο, Σταματάκος, Μιχαλόπουλος, Πιτταράς. Έπαιξαν και οι: Μιχελής, Τσιούμας, Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Αρναρέλης, Ρόχας, Σταματάκος, Βεζιρτζόγλου, Νικολάου, Τσώνης, Γκαβασιάδης.

Πηγή: sportfmpatras.gr

Πανιώνιος-Αχαρναϊκός 1-1 σε φιλικό

Το "εύκολο" γκολ έλειψε σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τον Πανιώνιο, στο εντός έδρας ισόπαλο (1-1) "τεστ" με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, στο
τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, είχε την απόλυτη υπεροχή στο ματς, όμως δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Βαζάκα παρατάχθηκαν με σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς, κάτι που δυσκόλεψε το έργο των κυανέρυθρων.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Πανιώνιος είχε αρκετές καλές στιγμές, όμως στην τελική προσπάθεια έλειπε το καθαρό μυαλό.

Νέα Σμύρνη – Ρουμάνος πορτοφολάς πιάστηκε “στα πράσα” στο τραμ

Συνελήφθη στις 14-8-2014 κοντά στη στάση του ΤΡΑΜ «Αγία Φωτεινή», από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα αφαίρεσε χρηματικό ποσό από ημεδαπό επιβάτη του συρμού του ΤΡΑΜ, αλλά έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Νέας Σμύρνης, ο συλληφθείς, από κοινού με δύο άγνωστους συνεργούς του, τον τελευταίο μήνα είχαν διαπράξει τέσσερις (4) κλοπές από πολίτες σε στάσεις και εντός των συρμών του ΤΡΑΜ, αφαιρώντας πορτοφόλια που περιείχαν χρηματικά ποσά και προσωπικά έγγραφα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: geitoniamou.gr

Στον Φωστήρα Ηλιούπολης από τον ΑΟΝΑ ο Καραγιάννης

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης απέκτησε τον 20χρονο Βασίλη Καραγιάννη απο τον ΑΟΝΑργυρούπολης.

Είναι φορ και προέρχεται από μιά γεμάτη χρονιά με τον ΑΟΝΑ.

Ο παίκτης εντάχθηκε στην ομάδα και την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Μηλιά.

Ο Βασίλης Καραγιάννης 
ευχαριστεί τον πρώην προπονητή του στον ΑΟΝΑ, Δημήτρη Μπουγά.

Πηγή: www.sportifico.gr 

Αθλητικός Όμιλος Ηλιούπολης Άθλος: καλλιεργώντας το ήθος στον αθλητισμό

Ο αθλητικός όμιλος Ηλιούπολης "ΑΘΛΟΣ" έκλεισε 5 χρόνια αθλητικές δραστηριότητες στην Ηλιούπολη, Αττικής ξεκινώντας από το 2008.
 
Στόχος των Ακαδημιών είναι η εκπαίδευση των παιδιών μέσα από μια διαδικασία που στηρίζονται στη σωστή διαπεδαγώγηση, την καλλιέργεια του ήθους και του αθλητικού πνεύματος και την προγραμματισμένη διδασκαλία-προπόνηση των αθλημάτων.


Χώροι:
Ποδόσφαιρο: Γήπεδο Ποδοσφαίρου 7x7
Θ. Λουκίδου & Βουλιαγμένης (Πολυκλαδικά Σχολεία Ηλιούπολης).
Μπάσκετ: Γήπεδο Μπάσκετ Ηλιούπολης
13ο Δημοτικό Σχολείο, Θ Λουκίδου 1 (Πολυκλαδικά Σχολεία Ηλιούπολης).

Ρυθμική Γυμναστική: Αίθουσα Ρυθμικής
Α Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης Εθν. Μακαρίου.


Μηνιαία Συνδρομή Ποδόσφαιρό, Ρυθμική 25 ευρώ.
Μηνιαία Συνδρομή Μπάσκετ 20 ευρώ.


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΛΟΣ
Τηλ Επικοινωνίας
Ποδόσφαιρό: 6977 433448 - 6945 898310
Μπάσκετ: 6944281400
Ρυθμική: 6977 977327

Υπεύθυνη Συλλόγου: Καββαδία Όλγα
τηλ. 2109916645, 6944281400

Πηγή: ilioupoligiaolous.gr

Waterpolo: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από το Καλαμάκι

Σε τρεις σημαντικές προσθήκες προχώρησε το Καλαμάκι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις υπογραφές των Αφρουδάκη, Δερμιτζάκη και Δουδέση.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας ήρθε αρχικά σε συμφωνία με τον πρώην
παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην απόκτηση των δυο πρώην παικτών του Πανιωνίου και του Αργοστολίου. Και οι τρεις παίκτες, οι Ζάχος Αφρουδάκης, Χριστόφορος Δερμιτζάκης και Πέτρος Δεδούσης, υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια συνεργασίας. 

Πηγή: www.novasports.gr

Waterpolo: Ανανέωσε ο Καραμάνης με Ηλιούπολη και 3 παίκτες

Η Ηλιούπολη ανανέωσε τη συνεργασία της με τον αρχιπροπονητή της ομάδας, Νίκο Καραμάνη, μετά τα θετικά δείγματα γραφής που επέδειξε τόσο αυτός όσο κι οι άμεσοι συνεργάτες του.

Επίσης ανανέωσε με τρεις πολίστες του συλλόγου, τους Εκιντζόγλου (τερματοφύλακας), Κολύβα (περιφερειακός) και Λάζαρη (περιφερειακό). Παρελθόν από το σύλλογο αποτελεί Λουκάς Λύκαρης…

Πηγή: www.waterpololive.gr