Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

"Η χορωδία του Χαρίτωνα" από την Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου

Την ταινία του Γρηγόρη Καραντινάκη "Η χορωδία του Χαρίτωνα" παρουσιάζει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 9.30μμ.

Οι προβολές γίνονται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα στο Σινέ Σοφία, Ευσταθιάδη 2 - Αργυρούπολη, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Σκηνοθεσία: 
Γρηγόρης Καραντινάκης
Παίζουν: Γιώργος Χωραφάς, Μαρία Ναυπλιώτου, Ακύλλας Καραζήσης, Χρήστος Στέργιογλου, Δημήτρης Πιατάς, Βασίλης Κολοβός.

Το event στο facebook

Κριτική από το cine.gr:

Η ταινία «Ο Κόσμος Είναι Μεγάλος και η Σωτηρία της Ψυχής Βρίσκεται Στη Γωνία» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας

H βουλγαρική κοινωνική ταινία του Στέφαν Κομαντάρεφ «Ο Κόσμος Είναι Μεγάλος και η Σωτηρία της Ψυχής Βρίσκεται Στη Γωνία» θα προβληθεί την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ της Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στην πύλη των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθεσία: Στέφαν Κομαντάρεφ
Πρωταγωνιστές: Μίκι Μανόλοβιτς, Κάρλο Λιούμπεκ, Χρίστο Μουταφτσίεφ, Άννα Παπαδοπούλου


Λίγα λόγια για την ταινία από το myfilm.gr:

Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!

Με σχεδόν το 53% των ψήφων επικράτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές για την προεδρία της Ν.Δ. αποδεικνύοντας ότι ο Μητσοτάκης ζει.

Γιατί, όπως κάθε ιδεολογικός χώρος που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και οι δεξιοί έχουν το ιερό τέρας που τους αξίζει. Τον Μητσοτάκη. Πατέρας, γιος δεν έχει σημασία. Μητσοτάκης να ‘ναι και ότι να ‘ναι.

Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ότι να ‘ναι, οπότε σε αυτή την περίπτωση η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Και τα πόδια…

Τα όμορφα ηθικά πλεονεκτήματα όμορφα καίγονται...

Αν η συνωμοσιολογία ήταν επάγγελμα, ελάχιστοι έλληνες θα ήταν σήμερα άνεργοι.

Σύμφωνα με ένα από τα σενάρια συνωμοσίας, ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιδίωξε στην πραγματικότητα ποτέ να απεμπλακεί ο ελληνικός λαός από τα μνημόνια, ήταν
εξαρχής ο Δούρειος Ιππος τού διδύμου Μέρκελ-Σόιμπλε και το αριστερό άλλοθι για να συνεχιστούν οι πολιτικές εξόντωσης των μικρομεσαίων.

Αυτό το επιχείρημα, άλλωστε, χρησιμοποιούν στην ουσία εκείνοι που ισχυρίζονται πως αν οι σαμαροβενιζέλοι επιχειρούσαν να λάβουν τα μέτρα που παίρνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καεί όλη Ελλάδα.

Το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Ιανουαρίου 2016 της Εστίας Νέας Σμύρνης - έναρξη την Τρίτη 12 Ιανουαρίου

ΤΡΙΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 18:00
Παρουσίαση του βιβλίου: «Η Ελλήνων Γηγενών Διαχρονική Διατροφή» του Δρ. Απόστολου Ιωάννου Πάσχου, ιατρού, συγγραφέως , ιστορικού, ποιητού.
Η παρουσίαση θα γίνει από τον ίδιο τον συγγραφέα καθώς και από τον Δρ. Λογοτεχνίας, ποιητή, συγγραφέα κ. Παναγιώτη Ιωαννίδη. Θα ακολουθήσει συζήτηση επί ερωτήσεων που θα υποβάλλουν οι παρευρισκόμενοι.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 10.00

Προβολή ντοκιμαντέρ: «Special Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Ορχήστρας της Βιέννης» του 1984 υπό την διεύθυνση του Χέρμπερτ φόν Κάραγιαν.

«Ο Πίτερ Παν στη χώρα του ποτέ» ταξιδεύει και στα Νότια Προάστια, από τις μαριονέτες «Γκότση»

Οι μαριονετες «Γκότση» σας προσκαλούν σε ένα μαγικό ταξίδι μαζί με τον «Πίτερ Παν στη Χώρα του Ποτέ», όπου δε μεγαλώνει κανείς.

Απίθανες περιπέτειες με τον τρομερό Κάπταιν Χουκ, αστείες καταστάσεις και ατελείωτο παιχνίδι με τα χαμίνια.

Πώς μπορείς να πας εκεί; Αρκούν το όνειρο και λίγη νεραϊδόσκονη για να πετάξεις στα σύννεφα της μαγείας!

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης: Πρόγραμμα προβολών χειμερινής περιόδου - έναρξη την Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Ξεκινούν οι προβολές της Χειμερινής Περιόδου της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και μέχρι 17 Απριλίου.

Οι προβολές θα γίνονται κάθε Κυριακή στις 8.00μμ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρ. Αντύπα 134 και Σοφ. Βενιζέλου 100, Ηλιούπολη, τηλ.: 2109941199, 2109914732, 6945405825, e-mail: info@klh.gr, ιστοσελίδα: www.klh.gr) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα των χειμερινών προβολών: