Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Κύριε Κωνσταντάτε, η περίφραξη τοποθετείται για να συγκρατεί τα παιδιά στο χώρο της παιδικής χαράς και όχι για να σπάει!!!

Το περασμένο Σάββατο γράφαμε ότι τα ψέματα του κ. Κωνσταντάτου δεν μπορούν να αλλάξουν την αλήθεια που δείχνουν ακόμα και οι δικές του φωτογραφίες.

Μεταξύ άλλων, αναφέραμε ως παράδειγμα τον
φρεσκοβαμμένο και νεοτοποθετημένο φανοστάτη που δεν είχε καπάκι -δίπλα ακριβώς στην παιδική χαρά- στο "πολυδιαφημισμένο πάρκο της Ανεξαρτησίας στην Αργυρούπολη, το οποίο παραδόθηκε με νέα φιέστα, βίντεο και φωτογραφίες από τον κ. Κωνσταντάτο και τη διοίκησή του".
 
Αλλά στο "ανεξάρτητο πριγκιπάτο" Ελληνικού-Αργυρούπολης πριν κλείσει η μια τρύπα, ανοίγει άλλη.

Στο ίδιο πάρκο λοιπόν, από την πλευρά της οδού Ολυμπίας έχει σπάσει η περίφραξη της παιδικής χαράς.

Ας μη βιαστούν τα σαΐνια της διοίκησης να πουν ότι φταίνε τα παιδιά ή οι γονείς τους που δεν τα προσέχουν, γιατί η περίφραξη τοποθετείται για να συγκρατεί τα παιδιά στο χώρο της παιδικής χαράς και όχι για να σπάει.

Έχουμε μιλήσει κατ' επανάληψη για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί ο εργολάβος που παίρνει τις δουλειές με απ' ευθείας αναθέσεις από τον κ. Κωνσταντάτο, αλλά η δημοτική αρχή επιμένει να ψάχνει βανδάλους, δολιοφθορείς και... δράκους.

Κι όταν η ίδια δεν είναι πειστική -όπως συνέβη πρόσφατα στην παιδική χαρά της Εθνάρχου Μακαρίου- αντί να καταφύγει σε ειδικούς εμπειρογνώμονες, καταφεύγει στη "μαρτυρία" πατέρα -και εντελώς τυχαία εργαζόμενου στο Δήμο- για να αποδείξει ότι πρόκειται περί δολιοφθοράς.

Ας δούμε τι έγραψε στη σελίδα του κ. Κωνσταντάτου -όχι ο Πίκο Απίκο ή άλλοι αντίπαλοί του, αλλά- κάτοικος της περιοχής που του απευθύνεται με ιδιαίτερα φιλικό ύφος:

"Καλησπέρα Δήμαρχε. Στην 1η είσοδο του πάρκου μας επί της οδού Ολυμπίας, μόλις μπείτε στο ύψος που είναι το ξύλινο σπιτάκι έχουν σπάσει ένα ξύλο από την περίφραξη. Πολλά παιδάκια σκαρφαλώνουν στην περίφραξη και φυσικά οι γονείς τους δεν δίνουν σημασία. Χθες μάλιστα ο σεκιουριτάς σε δύο παιδάκια τους είπε να μην σκαρφαλώνουν και οι γονείς τους απλοί θεατές. Συγχαρητήρια στον σεκιουριτά. Συνέχεια πηγαίνει πάνω κάτω στο πάρκο και προσπαθεί για το καλύτερο".
Και η αμήχανη απάντηση του κ. Κωνσταντάτου: "Τι να πω θα το δω αμεσα".
Αυτά διεμείφθησαν εδώ και δέκα μέρες, στις 12 Ιουλίου... Το "άμεσα" του κ. Κωνσταντάτου θα το ξαναμετρήσουμε για να δούμε πόσο διαρκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου