Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Ολοκληρώθηκε το summer camp του Δήμου Γλυφάδας - Φωτογραφίες

Με μια μεγάλη γιορτή, που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας για παιδιά 6-14 ετών.

Η γιορτή έγινε στο τέλος της 3ης Μαρίνας Γλυφάδας, παρουσία μεγάλου αριθμού γονιών και παιδιών και έκλεισε με συναυλία των Vegas.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης συμμετείχαν πρωταθλητές και ολυμπιονίκες τους οποίους βράβευσε ο Δήμος Γλυφάδας: Ο Δημοσθένης Ταμπάκος, η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Λάμπρος Παπακώστας, ο Παύλος Μάμαλος και ο Αργύρης Καμπούρης, που όλοι αποθεώθηκαν από το κοινό που γέμισε τις κερκίδες του νέου χώρου εκδηλώσεων του Δήμου Γλυφάδας.Στην τετράωρη γιορτή τα παιδιά που συμμετείχαν στο camp τραγούδησαν, χόρεψαν, παρουσίασαν θεατρικά σκετσάκια και αγωνίστηκαν σε αθλοπαιδιές.

«Φιλοξενήσαμε φέτος τον αριθμό-ρεκόρ των 1.200 παιδιών που έπαιξαν, διασκέδασαν, αθλήθηκαν, έμαθαν, πήγαν εκδρομές,
έκαναν καινούργιες φιλίες και γέμισαν μπαταρίες για το χειμώνα!», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης.

Η Νατάσσα Αργυροπούλου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, έδωσε «θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος και της υπέροχης αυτής γιορτινής βραδιάς», ενώ ο Περικλής Δορκοφίκης, Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε ώστε να έρθει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία ένα τόσο σύνθετο project, όπως η φιλοξενία και η απασχόληση εκατοντάδων παιδιών για πέντε εβδομάδες σε δημοτικούς χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις της Γλυφάδας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου