Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Οι Μαθητές/τριες του Εργαστηρίου Τραγουδιού του «Καλλίπολις» ανεβαίνουν στη σκηνή της αυλής του Χώρου

Με μεγάλη συγκίνηση ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», παρουσιάζει την προσπάθεια και τη δουλειά των μαθητών/τριών του Εργαστηρίου Τραγουδιού το Σάββατο 9 Ιουλίου, ώρα 8.00μμ, με την επιμέλεια/διδασκαλία της μουσικού υπεύθυνης του τμήματος Αμαλίας Γιαννούλη, σε μια συναυλία όπου όλοι/ες μαζί θα τραγουδήσουμε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Στη σκηνή της φιλόξενης & δροσερής αυλής του «Καλλίπολις» θα ανέβουν οι μαθήτριες του Εργαστηρίου Βρισηίς Σούλη, Μαίρη Βάντζου, Μαίρη Μανιατογιάννη, Νικολέτα Προυσουνούδη, Πέννυ Βασιλοπούλου & Χαρά Γερούκη και θα τις συνοδεύουν ο Δημήτρης Γκουρομίχος (κιθάρα - τραγούδι) και ο Ηλίας Τσουπράς (μπουζούκι).

Έγραψε η δασκάλα του τμήματος Αμαλία Γιαννούλη:
«Με πολλή χαρά και πολλή συγκίνηση, σας προσκαλούμε και εφέτος να τραγουδήσουμε μαζί στην όμορφη αυλή του Καλλίπολις.
Το ερχόμενο Σάββατο στις 20:00, σας περιμένουμε όλους!!!»

Έχουν προηγηθεί η παρουσίαση των μαθητών του Εργαστηρίου Κιθάρας στις 18/6, η πρώτη παράσταση του Εργαστηρίου Θεάτρου στις 2/7, ενώ εξακολουθεί να λειτουργεί η Έκθεση του Εργαστηρίου Φωτογραφίας που άνοιξε τις πύλες της στις 26/6.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του φροντίζουν για τη ρεφενέ ποικιλία και επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και σπιτικούς μεζέδες, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί & η ρακή, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και η προσέλευση στην εκδήλωση να είναι έγκαιρη.

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργεί επ' αόριστον η Έκθεση Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του «Καλλίπολις»

Το Πρόγραμμα του Ιουλίου 2022 του «Καλλίπολις» θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ώρες
Σημαντική ενημέρωση - υπενθύμιση:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα Εργαστήρια - Σεμινάρια και στα άλλα Προγράμματα του Χώρου, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον ή τη συμμετοχή:

  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και στις μαζικές εκδηλώσεις οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι χρήσιμα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου