Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο φιλελές των φιλελέδων

Την καταψήφιση τόσο προσωπικά όσο και ως παράταξη, κάθε νομοσχεδίου που προτείνει αύξηση οποιουδήποτε φορολογικού συντελεστή και κατάργηση ή μείωση
οποιασδήποτε φοροαπαλλαγής, αν αυτή δεν αντισταθμίζεται από οικονομικά ισοδύναμη μείωση άλλων φορολογικών συντελεστών ανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αρκεί να εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ.

Αντίθετα αν δεν εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ. θα κάνει ακριβώς τα ίδια αλλά μόνο σε προσωπικό επίπεδο.

Γιατί ο Άδωνης Γεωργιάδης είτε ως ηγέτης είτε ως απλός στρατιώτης δεν αλλάζει. Συνεχίζει να είναι ο γνωστός Άδωνης Γεωργιάδης. Όχι σαν κάτι φαντασμένους που μόλις κάτσουν σε καμιά καρέκλα καβαλάνε το καλάμι.

Μάλιστα, για να αποδείξει ο Άδωνης Γεωργιάδης ότι τα λόγια του αποτελούν εγγύηση, υπέγραψε το κείμενο Δέσμευσης Προστασίας Φορολογουμένων, το οποίο συνέταξε το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών και με το οποίο υπόσχεται να είναι φιλελές μέχρι να πεθάνει.

Βέβαια ο Άδωνης Γεωργιάδης, προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ. θα υπέγραφε ευχαρίστως και το Κομμουνιστικό Μανιφέστο των Μαρξ και Ένγκελς. Κάτι που όμως αφορά τους φιλελέδες και όχι τους κομμουνιστές.

Μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι ο μόνος από τους τέσσερις συνυποψήφιους για την αρχηγία της Ν.Δ. που υπέγραψε το συγκεκριμένο κείμενο αποδεικνύοντας ότι μόνο αυτός είναι πραγματικός φιλελές.

Και έπεται ο Μπογδάνος. Από εκεί και πέρα το χάος.

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου