Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Μια Διαφορετική Νέα Σμύρνη: Jazz Night στο Classic Nouveau Cafe & Wine

της Ελπίδας Μηναδάκη

Στη Νέα Σμύρνη, στην Ελευθερίου Βενιζέλου 25, το Classic Nouveau υποδέχεται τους Νεοσμυρνιώτες, όχι μόνο για καφέ, αλλά και για smart βραδιές με events που
αγγίζουν τη φαντασία και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Βραδιές γευσιγνωσίας, αλλά και μεταξύ πολλών άλλων, μουσικές θεματικές βραδιές με jazz και άλλα ήδη μουσικής.

Η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κάλυψε και παρουσιάζει μία από τα βραδιές jazz στο Classic Nouveau Coffee and Wine, συζητώντας παράλληλα με το Νίκο Κλεισσιώτη, ιδιοκτήτη του ανανεωμένου χώρου.

Στο συγκεκριμένο jazz event οι Jazz Ahaid διασκέδασαν τους θαμώνες με διασκευές γνωστών κομματιών της main stream. Μελωδίες από Miles Davies, Frank Sinatra και Duke Ellinghton δεμένες με μουσική της σημερινής εποχής ήταν κάποια από τα κομμάτια που ακούστηκαν.

Σχετικά με το Classic Nouveau Coffee and Wine, ο Νίκος Κλεισσιώτης το χαρακτήρισε ως χώρο που στεγάζει τους λάτρεις του ποιοτικού κρασιού και του ποιοτικού καφέ, τονίζοντας ότι ένας τέτοιος χώρος έλλειπε από τη Νέα Σμύρνη. Ενημέρωσε πως το προσωπικό του χώρου είναι καταρτισμένο και πρόσθεσε πως ο χώρος δεν στερείται γευστικών δημιουργιών του έμπειρου σεφ.

Κλείνοντας, μίλησε μεταξύ άλλων λεπτομερώς για εξειδικευμένες υπηρεσίες του Classic Nouveau Coffee and Wine, όπως είναι το μίγμα του καφέ που παράγεται αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Τέλος, ο Μάνος Αθανασιάδης, ένας εκ των τριών μουσικών της μπάντας που διασκέδασε τους θαμώνες, μίλησε γενικότερα για τη jazz, τους θρύλους της αλλά για το jazz γκρουπ στο οποίο συμμετέχει.


Ο φακός του www.nstv.gr θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις διαφορετικές θεματικές βραδιές του Classic Nouveau Coffee and Wine, δίνοντας εικόνα από τις διαφορετικές στιγμές διασκέδασης που προσφέρει το εναλλακτικό αυτό Coffee and Wine place.

nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου