Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Προβολή της γαλλικής ταινίας «Αμελί» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 7.30μμ



Με την γαλλική ταινία του Ζαν-Πιέρ Ζενέ «Αμελί - Amelie» συνεχίζει τις προβολές του Ιανουαρίου η Ομάδα Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 7.30μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (
Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες οικογενειών που έχουν πληγεί από την κρίση.




Λίγα λόγια για την ταινία:

Γαλλική ταινία, 2001, έγχρωμη, 122' σε σκηνοθεσία Ζαν-Πιέρ Ζενέ με τους: Οντρέ Τοτού, Ματιέ Κασοβίτς, Ρούφους Γουέινραϊ, Ντομινίκ Πινόν, Τζαμέλ Ντεμπούζ, Ιζαμπέλ Ναντί.

Η ονειροπαρμένη Αμελί, μια ρομαντική και γενναιόδωρη γκαρσόνα, έχει ένα δικό της τρόπο να κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους γύρω της εκπληρώνοντας τα όνειρά τους.


Όταν συναντά στο δρόμο της έναν εξίσου περίεργο τύπο, που συλλέγει πεταμένες φωτογραφίες από μηχανήματα αυτόματης φωτογράφησης, καταλαβαίνει ότι βρήκε την αδελφή ψυχή που αναζητούσε σε όλη της τη ζωή.


Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου