Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Η αμερικανική περιπέτεια «Αυτό θα πει Πόλεμος» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 1η Ιουνίου στις 9.00μμ

Η αμερικανική ταινία δράσης «Αυτό θα πει Πόλεμος - This Means War» του ΜακΤζι, θα προβληθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου στις 9.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας.
 

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 9.00μμ.

 
Λίγα λόγια για την ταινία:

Αμερικανική περιπέτεια, 2012, έγχρωμη, 98΄, σε σκηνοθεσία ΜακΤζι, με τους: Ρις Γουίδερσπουν, Τομ Χάρντι, Κρις Πάιν, Τιλ Σβάιγκερ, Τσέλσι Χάντλερ.


Δύο συνάδελφοι στη CIA, κορυφαίοι μυστικοί πράκτορες, είναι κολλητοί φίλοι και δεν αφήνουν τίποτα να μπει ανάμεσά τους. Μέχρι που ερωτεύονται τυχαία την ίδια γυναίκα.

Η κόντρα που θα ξεκινήσει για την καρδιά της Λόρεν θα έχει τα χαρακτηριστικά ενός μίνι κατασκοπικού εμφυλίου, με δύο πανίσχυρους στρατούς να παρακολουθούν κάθε της κίνηση.

Ξεσπά ένας ανεξέλεγκτος πόλεμος, καθώς οι δύο κατάσκοποι μάχονται με συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένες στρατηγικές, αλλά κι ένα οπλοστάσιο ικανό να σβήσει μια μικρή χώρα από τον χάρτη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου