Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

«Καθαρή Ενέργεια & τοπικές κοινωνίες»: Διάλεξη στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», στα πλαίσια των εκδηλώσεων διαλόγου και σεμιναρίων που διοργανώνει, αφιερώνει την επόμενη διάλεξη στη θεωρία και την προβληματική που αναπτύσσεται παγκόσμια -ειδικά τον τελευταίο καιρό της κρίσης- για την «Καθαρή Ενέργεια και τον ρόλο των τοπικών κοινωνιών & της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Εισηγητής θα είναι ο Ανδρέας Δάνος, αρχιτέκτων και ιδρυτικό μέλος του «Καλλίπολις» και η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 7.30μμ.


Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο τελευταία έχει γίνει βασικό θέμα συζητήσεων αλλά και έρευνας και οφείλουμε να ενημερωνόμαστε σχετικά με αυτό διότι εμπεριέχει λύσεις για ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τον κόσμο μας.

Η Καθαρή Ενέργεια αποτελεί έναν από τους τομείς παραγωγής ενέργειας, ο οποίος όχι μόνο είναι εφαρμόσιμος σήμερα, αλλά είναι και οικονομικά βιώσιμος. Η πλήρης απεξάρτησή μας από την καύση ορυκτών και υδρογονανθράκων είναι σήμερα δυνατή και εφαρμόζεται σε σημαντικό βαθμό.

Μετά το τέλος της διάλεξης θα ακολουθήσει το καθιερωμένο «Πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε», με ψήσιμο από τον ειδικό στο είδος Φώτη, μεζέδες και καλό κρασί, ενώ γίνεται προσπάθεια να εξασφαλισθεί ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.







Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.



Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου