Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Συναυλία - Αφιέρωμα στο Ελληνικό Λαϊκό Τραγούδι στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με Αφιέρωμα στο Ελληνικό Λαϊκό Τραγούδι συνεχίζει τις καλοκαιρινές συναυλίες ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 8.30μμ.

Το «Καλλίπολις» θα υποδεχτεί στη φιλόξενη και δροσερή αυλή του την Ελένη Μπελεζίνη (τζουράς - φωνητικά), τον Βαγγέλη Νικολαΐδη (κιθάρα - φωνητικά) και τη Χριστίνα Μπελά (τουμπερλέκι - φωνητικά) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Ελένη Μπελεζίνη είναι γνωστή για τις πολλές κεφάτες και αφιλοκερδείς συμμετοχές της στα μουσικά δρώμενα του Χώρου, ο Βαγγέλης Νικολαΐδης συμμετείχε στην πρώτη λαϊκή - ρεμπέτικη βραδιά που είχε οργανώσει η συλλογικότητα πριν δυο χρόνια, ενώ η Χριστίνα Μπελά θα προσθέσει τη νέα γυναικεία φρεσκάδα στη βραδιά.




Για περισσότερες λεπτομέρειες, προσθήκες ή αλλαγές στο πρόγραμμα θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση από την Ομάδα και τη Σελίδα του «Καλλίπολις» στο facebook, ενώ θα ενημερώνεται και το ίδιο το πρόγραμμα.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (
Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.




Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου