Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

Η ισπανική δραματική/κωμική ταινία «4 Latas» προβάλλεται στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Η ισπανική δραματική/κωμική ταινία του Gerardo Olivares «Στη Σαχάρα με ένα σαραβαλάκι - 4 Latas», θα προβληθεί στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ, ενώ οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν το αναψυκτικό, το ρόφημα ή το ποτό τους στον φιλόξενο Χώρο.

Έτσι το «Καλλίπολις» ολοκληρώνει τις προβολές για τον μήνα Σεπτέμβριο,
ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το συνολικό πρόγραμμα του Οκτωβρίου σύμφωνα με τις προτάσεις που συζητήθηκαν στη σύσκεψη μελών & φίλων της συλλογικότητας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/09.


Λίγα λόγια για την ταινία:

Ισπανική δραματική/κωμική ταινία, 2019, έγχρωμη, 105’, σε σκηνοθεσία Gerardo Olivares με τους: Jean Reno, Hovik Keuchkerian, Susana Abaitua, Juan Dos Santo, Arturo Valls.

Για να ξανασμίξουν μ' έναν ετοιμοθάνατο φίλο τους, δύο άντρες ξανακάνουν το ταξίδι Ισπανία-Μάλι, έχοντας μαζί και την κόρη του, με την οποία έχουν απομακρυνθεί.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:
1 σχόλιο: