Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020

Οι δραματικές εξελίξεις στο Προσφυγικό: Υπεύθυνη Ενημέρωση & Συζήτηση στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Εκδήλωση για τις δραματικές εξελίξεις στο προσφυγικό ζήτημα, τη σημερινή όξυνση και τις αναγκαίες ενέργειες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, διοργανώνει ο Χώρος Πολιτισμού και Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 8.00μμ.

Θα μιλήσουν και θα συζητήσουν με το κοινό ο Γιάννης Μουζάλας (βουλευτής - πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής) και ο Ράουα Καρέμ (Κουρδική κοινότητα Ελλάδας - μέλος του «Καλλίπολις»).

Μετά το τέλος της συζήτησης θα ακολουθήσει μπουφές με παραδοσιακή κουρδική κουζίνα και ζωντανή μουσική από την μπάντα «Τρεις και Μία», ενώ παράλληλα θα γίνεται συλλογή σχολικών ειδών για τα προσφυγόπουλα στα αυτοοργανωμένα σχολεία της Μόριας στα πλαίσια της καμπάνιας της δομής «Αλληλεγγύη για Όλους».


Δείτε εδώ το event  στο facebook

Τις επόμενες μέρες δείτε και εδώ το Πρόγραμμα του Μαρτίου 2020

Σημαντικές ενημερώσεις - υπενθυμίσεις:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα Εργαστήρια Στιχουργικής, Κοσμήματος & Κατασκευών Οικιακής Οικονομίας, στα Μαθήματα Μπριτζ και στις Συνεδρίες Ψυχολογίας πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056.

Για το Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου» τα τμήματα και τα ραντεβού καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τη Χαρά Γερούκη στο 6989699374.

Παράλληλες Δραστηριότητες:

Συνεχίζεται η Έκθεση Κοσμήματος Μακραμέ με δημιουργίες της φίλης του Χώρου Ελένης Μπερβανάκη.
Συνεχίζονται το Παζάρι Κοσμήματος και η ανανεωμένη Έκθεση Βιβλίου & DVD.
Μέρες και ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 7.00 - 9.00μμ

Μη χάσετε:
 

Εκδρομή - Ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα, το Σάββατο 14 Μαρτίου
Την ξενάγηση στο μουσείο θα κάνει ο ιστορικός και επιστημονικός υπεύθυνος της έκθεσης Στάθης Κουτρουβίδης.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056 και να την «κλειδώσουν» μέχρι το Σάββατο 7 Μαρτίου.


Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου