Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Κάθε Πέμπτη και τον Δεκέμβριο το Εργαστήριο Φωτογραφίας του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Κάθε Πέμπτη, ώρες 7.00-9.00μμ, συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Φωτογραφίας της περιόδου 2021-2022.

Στο Εργαστήριο Φωτογραφίας του «Καλλίπολις», που εκτός από τα μαθήματα στον Χώρο περιλαμβάνει και εξορμήσεις για ολοκληρωμένη πρακτική εξάσκηση, διδάσκει και φέτος ο σπουδαίος έλληνας φωτογράφος & φωτορεπόρτερ Σπύρος Τσακίρης, ο οποίος σημειώνει μεταξύ άλλων:
«Στο εργαστήριο που φέτος συμμετέχουμε θα περιλαμβάνει μερικά MasterClass που θα λάβουν χώρα, σε πραγματικές συνθήκες.
Παραδείγματος χάρη:
1. Έρευνα, παραγωγή, οργάνωση, για την Φωτογράφιση ορνιθοπανίδας.
2. Οργάνωση και φωτογράφιση κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες. Μπορεί να έχεις την πιο γαμάτη μηχανή του κόσμου αλλά αν δεν είσαι σωστά ντυμένος, στο χιόνι δεν μπορείς να σταθείς ούτε 10 λεπτά.
Επίσης οφείλεις να προστατεύσεις αυτή τη μηχανή που λέγαμε φωτογραφίζοντας κάτω από καταρρακτώδη βροχή.
3. Θα ανακαλύψουμε έναν καινούργιο απίστευτο κόσμο μέσα από τη διαδικασία εκμάθησης τις Makro φωτογράφισης.
4. Διαδικασία φωτογράφισης πορτραίτου.
Αυτά και άλλα Master Class έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε φέτος.
Παράλληλα κάποιοι σημαντικοί Έλληνες φωτογράφοι θα περάσουν από το "Καλλίπολις" να μας δείξουν τη δουλειά τους και να μιλήσουν μαζί μας για αυτήν.
Στόχος είναι στο τέλος της σεζόν να ευχαριστηθούμε και εμείς πέραν από την απόκτηση γνώσης, έτσι και αφού έχουμε αποκτήσει φωτογραφικό υλικό τέτοιο που να μπορούμε να το υπερασπιστούμε, θα μπορέσουμε να κάνουμε και μία πολύ ωραία έκθεση εδώ στον χώρο του "Καλλίπολις".»
Στους παρακάτω συνδέσμους που ενημερώνονται διαρκώς, μπορείτε να βλέπετε την εξέλιξη του προγράμματος και τις τυχόν αλλαγές:

Δείτε εδώ το event στο facebook 02.12.2021
Δείτε εδώ το event στο facebook 09.12.2021
Δείτε εδώ το event στο facebook 16.12.2021
Δείτε εδώ το event στο facebook 23.12.2021
Δείτε εδώ το event στο facebook 30.12.2021

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου