Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Καθαρή Δευτέρα στο «Καλλίπολις»

Ο καιρός την Καθαρή Δευτέρα φαίνεται ότι θα είναι ευνοϊκός και ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους φίλους και τις φίλες της συλλογικότητας και να γιορτάσουν όλοι/ες μαζί τα Κούλουμα, από τις 1.30 το μεσημέρι.

Έχει εξασφαλισθεί ζωντανή μουσική με τους δσκάλους και τους μαθητές των Εργαστηρίων του «Καλλίπολις», τα μέλη του Συλλόγου φροντίζουν για ποικιλία και επάρκεια με σπιτικά νηστίσιμα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί & η ρακή, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Για λόγους υγειονομικής προστασίας οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.


Προσοχή: Την Καθαρή Δευτέρα -αντί της Κυριακής- θα γίνουν τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν οι Συνεδρίες Ψυχολογίας και το Μάθημα του Εργαστηρίου Κρητικών Χορών.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου