Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Μέρα Αλληλεγγύης με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», υποδέχεται ξανά, στις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, τους αγαπημένους των φίλων καλλιτέχνες Ελένη Μπελεζίνη (μπουζούκι - τραγούδι) και Νίκο Ζαχαρίου (ακορντεόν - τραγούδι) σε ανανεωμένο εορταστικό λαϊκορεμπέτικο πρόγραμμα.

Παράλληλα το «Καλλίπολις», και η συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης «Αλληλεγγύη Νέας Σμύρνης» σφίγγουν τα χέρια και εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με μια -πρώτη- πράξη αλληλεγγύης προς τους απεργούς της Μαλαματίνας.

Οι δυο συλλογικότητες καλούν τους προσερχόμενους στην εκδήλωση να συνεισφέρουν προαιρετικά για την ενίσχυση του αγώνα και της αξιοπρέπειας των απεργών της Μαλαματίνας με καταθέσεις ή με είδη πρώτης ανάγκης που μπορείτε να δείτε εδώ.


Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056 και η προσέλευση στο «Καλλίπολις» να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 13.45μμ.

Για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του με ρεφενέ φροντίζουν για την ποικιλία & επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και νόστιμα και ποιοτικά πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Μην το χάσετε:
Σάββατο 17/12, ώρες 4.00 - 9.00μμ:

Bazaar Αλληλεγγύης της Φωτογραφικής Ομάδας «Καλλίπολις» που διοργανώνουν τα μέλη του Εργαστηρίου Φωτογραφίας

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργεί η Έκθεση Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του «Καλλίπολις»

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου