Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Σαββατόβραδο τιμής στους νεκρούς και ανάτασης της τοπικής κοινωνίας στο «Καλλίπολις»

Έκφραση πόνου και τιμής για τους νεκρούς των Τεμπών και απόπειρα μετάβασης από τη θλίψη στη δημιουργική οργή, την αισιοδοξία και ανάταση των κοινωνιών της Νότιας Αθήνας (που μαζί με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία έχουν βιώσει μια μακρά περίοδο κόπωσης λόγω των μνημονίων και των πολιτικών εγκλεισμού ελέω πανδημίας) αποτελεί η εκδήλωση που διοργανώνει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 11 Μαρτίου, ώρα 8.00μμ.

Το δύσκολο αυτό έργο των μελών του «Καλλίπολις», έχουν κληθεί να συνεπικουρήσουν με ρεμπέτικο ρεπερτόριο οι αγαπημένοι από τα πρώτα βήματα του Χώρου Ελένη Μπελεζίνη (μπουζούκι, τραγούδι) και Γιάννης Στάκας (κιθάρα, τραγούδι) με απόλυτο σεβασμό στις οικογένειες των θυμάτων των εγκληματικών πράξεων και παραλείψεων της πολιτείας.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056 και η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7.45μμ.

Δείτε εδώ το event στο facebook

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το Πρόγραμμα του Μαρτίου 2023 και του πρώτου 15θημέρου του Απριλίου του «Καλλίπολις»

Παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητες της συλλογικότητας στον Χώρο λειτουργούν:
Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου