Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

στην παραλιακή χτυπάει, πλέον, η καρδιά του (πληρωμένου) έρωτα

Στα νότια προάστια μεταφέρεται, πλέον, η πιάτσα με τις εκδιδόμενες γυναίκες, καθώς η παραδοσιακή Ομόνοια, με το κέντρο να αργοπεθαίνει και τις επιχειρήσεις-σκούπα της αστυνομίας να εντείνονται, οι ροζ επιχειρήσεις μεταφέρουν τις… έδρες τους στην παραλιακή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Τύπου της Κυριακής» οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις με τον μανδύα των «οίκων ευεξίας» ή των «κέντρων σωματικής ευεξίας» προσφέρουν υπηρεσίες πληρωμένου έρωτα στους πελάτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εφημερίδας που κατέγραψε τις εικόνες τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης στα νότια προάστια, παρά το τσουχτερό κρύο σε όλο το μήκος της Ποσειδώνος (παραλιακής) κοπέλες από Ρουμανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Νιγηρία, Αλβανία και Ελλάδα πουλούσαν το κορμί τους συμπληρώνοντας τον «καμβά» της αθηναϊκής πορνείας.
Συνήθως οι εκδιδόμενες γυναίκες είναι αλλοδαπές και η αμοιβή τους κυμαίνεται από 50 έως 150 ευρώ για τον κάθε πελάτη.
Σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς ο συνολικός τζίρος, μέσα στο 2013, φτάνει στα 120 εκατ. ευρώ. «Υπάρχει έξαρση της πορνείας. Το σοκαριστικό είναι ότι βρίσκουμε κοπέλες που εξαναγκάζονται να πάνε ακόμα και με δεκάδες πελάτες την ημέρα! Η πορνεία είναι μεγαλύτερων διαστάσεων από ό,τι λένε οι αριθμοί», υποστηρίζει  η Μαρία Σταμάτη από τη ΜΚΟ «A21 Campaign».

Πηγή : aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου