Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ιγκουάνα μήκους 1,5 μέτρου εισέβαλε σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη

Ενας απρόσμενος επισκέπτης εισέβαλε σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη. Συναγερμός για τη σύλληψή του. Φιλοξενείται στον Δήμο και αναζητείται ο ιδιοκτήτης του. 

Οι ένοικοι ενός διαμερίσματος
σε πολυκατοικία της οδού Κολοκοτρώνη στην Αργυρούπολη, αντίκρισαν ξαφνικά ένα τεράστιο ερπετό ιγκουάνα μήκους 1.5 μέτρου μέσα στο διαμέρισμά τους. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Τόσο ο δήμος όσο και η πυροσβεστική έσπευσαν να συλλάβουν τον περίεργο επισκέπτη, του οποίου η προέλευση παραμένει άγνωστη.

Ο απρόσκλητος επισκέπτης φιλοξενήθηκε στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο οποίος ζητούσε πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του.

Μάλιστα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Βασίλης Κρητικός, έγραψε στη σελίδα του στο facebook για τον απρόσκλητο επισκέπτη ενώ ανέβασε και μία τη φωτογραφία του:

«Πρώτη αποστολή "ιγκουάνα" ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες του σταθμού Ελληνικού για την άμεση επέμβαση τους για να πιάσουν το ιγκουάνα της φωτογραφίας, καθώς και την Πολιτικη Προστασία για την ενημέρωση. Ταλαιπωρημένο το ζώο, μήκους 1,5 μέτρου, κυκλοφορούσε ελεύθερο στην άνω Αργυρούπολη. Ο απροσκλητος επισκέπτης φιλοξενείται στον Δήμο μας. Κάθε πληροφορία θα μας βοηθήσει να βρούμε τους ιδιοκτήτες του». 
 Τελικά το ιγκουάνα παραδόθηκε στο Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ στην Καλλιθέα και η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος.

Πηγή: www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου