Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθη στο σπίτι του στη Γλυφάδα ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης

Συνελήφθη χθες, από την Ασφάλεια Αττικής, ο εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης, 66 ετών, στο σπίτι του στη Γλυφάδα, με βάση ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις
ολλανδικές Αρχές και αφορούσε τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης, για τα οποία κατηγορείται στην Ολλανδία.

Ο εφοπλιστής οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος διέταξε την κράτησή του, μέχρι να εξεταστεί από τις δικαστικές Αρχές το αίτημα για έκδοσή του στην Ολλανδία.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μετά τον εισαγγελέα ο Ιω. Καραγιώργης ένοιωσε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο Γιάννης Καραγιώργης είναι διευθύνων σύμβουλος του δικτύου HellasNet που αποτελείτα από 11 κανάλια:

Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα) PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη), TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο), TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία) και Attica TV (Αττική).

left.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου