Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Είναι αλήθεια ότι ετοιμάζεται "ο δήμαρχος" να γράψει το νέο του βιβλίο με τίτλο "Ο Δικαστικός Αγών Μου";;;



Θεωρώ απαράδεκτο ο επικεφαλής της διοίκησης Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος ισχυρίζεται πως ανήκει στην Ένωση Λογοτεχνών, δηλαδή είναι άνθρωπος ο οποίος παράγει πολιτισμό, να διώκει ένα Πολιτιστικό Σωματείο που το
αποτελούν συνδημότες του και μάλιστα προβάλλουν δωρεάν ποιοτικό κινηματογράφο.

Είναι αλήθεια ότι ετοιμάζεται "ο δήμαρχος" να γράψει το καινούργιο του βιβλίο με τίτλο "Ο Δικαστικός Αγών Μου";;;



 *** * ***
Ανιστόρητη ενέργεια από Δημοτική αρχή !!!

σχολιάζει ο Δημήτρης Συντέτας


Ανιστόρητη ενέργεια από Δημοτική αρχή!!! Δεν υπάρχει προηγούμενο στα χρονικά της αυτοδιοίκησης. Δήμαρχος αντί να ενθαρρύνει τους δημότες του για τις πρωτοβουλίες τους και να τις συνδράμει... Να τους στέλνει στα δικαστήρια!!!

Αυτό είναι Ντροπή για την παράδοση και την ιστορία του Δήμου μας στα Πολιτιστικά που είναι πρωτοπόρος χάριν των φωτισμένων Δημάρχων του και των πρωτοβουλιών των δημοτών του.
 
Καλά, οι γνωρίζοντες την ιστορία και την παράδοση στο Δήμο μας, δεν ενημέρωσαν για την γκάφα που έκαναν… τους σημερινούς διοικούντες, για την πολιτική που άσκησαν... ο Δ. Ευσταθιάδης, ο Χ. Σαραφίδης, ο Γ. Τσαρπαλής και ο Χ. Κορτζιδης τα προηγούμενα χρόνια!!!

 
Αυτά είναι παιδαριώδεις γκάφες και πρέπει Κάποιοι (!!!) να προστατεύουν τον Δήμαρχο από τέτοιες κακοτοπιές.

 
Εκτός και αν κάποιοι... Τόσα χρόνια δεν κατάλαβαν… Τίποτα!!! ΚΡΙΜΑ.


*** * ***

Ένα μικρό αφιέρωμα από την "Τσούχτρα του Ελεύθερου Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης" στη δικηγόρο της ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ. Στέλλα Κρεπούρη που έχει λοιδωρηθεί κατ' επανάληψη από τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής Ελληνικού-Αργυρούπολης και για την επιστημονική της επάρκεια.


Xristina Eyaggelos Stamboyltzh: Στην Στέλλα με αγάπη...

Panagiotis Krepouris: Αν πω πως δεν με βρίσκεις σύμφωνο, θα πω ψέματα!!!

Stella Krepouri: Είναι μεγάλος ο δρόμος μέχρι τον Άρειο Πάγο... μη σας πω και για το ευρωπαϊκό δικαστήριο... Μην είστε σίγουροι ότι κατάλαβε ο Γιάννης το ατόπημά του.
 
Xristina Eyaggelos Stamboyltzh: Όχι, δεν κατάλαβε, ούτε θα καταλάβει!!! Δεν ξέρει ούτε το "έκανα λάθος", ούτε το "συγγνώμη"... Γιατί είναι ο Κύριος Τέλειος!!!

Xristina Eyaggelos Stamboyltzh: Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα τη δικαίωση της Κινηματογραφικής Λέσχης, αφού είχα ακούσει στο Δημοτικό Συμβούλιο τον έγκριτο νομικό και αντιδήμαρχο κ. Ιασωνίδη που είχε αναλύσει γιατί δεν στέκουν όσα έλεγε ο Σύλλογος. Είχα πεισθεί... Αλλά τελικά η Δικαιοσύνη τον διέψευσε!!!


Δημήτρης Βάσσιος Δ': Κι εγώ έτσι σκέφτηκα...
Ήμουν στο Δ.Σ. και ήθελα να πανηγυρίσω που ο δήμος μας την είχε "κερδισμένη από χέρι" την υπόθεση, αλλά κάθισα φρόνιμα σεβόμενος τον ιερό Χώρο, τον αξιότιμο Δήμαρχο, τον σεβασμιότατο Πρόεδρο, τον έγκριτο Δικηγόρο και τον ακραίο Ψάλτη...


Διαβάστε:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου