Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Και στη φετινή πορεία του Σαββάτου έγραψαν συνθήματα, αλλά δεν είδαμε αντιδράσεις από τη διοίκηση Κωνσταντάτου

Και στη φετινή πορεία του Σαββάτου προς το κέντρο κράτησης Ελληνικού έγραψαν συνθήματα οι αλληλέγγυοι, αλλά ακόμα δεν είδαμε αντιδράσεις από τη λαλίστατη δημοτική αρχή και τη συνήθως
φωνασκούσα παράταξη Κωνσταντάτου.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι αποφάσισαν να μην ασχοληθούν φέτος, γιατί έτσι συσπειρώνουν τα "παιδιά με τα μαύρα" και δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν αυτό συμφέρει τη διοίκηση Κωνσταντάτου.

Άλλοι είπαν ότι, επειδή φέτος η πορεία είχε πολύ κόσμο, φοβήθηκαν να πλησιάσουν και δεν έχουν εικόνα και πλάνα ακόμα, περιμένοντας να κατακάτσει ο κουρνιαχτός.

Άλλοι υπέθεσαν ότι φέτος δεν ήταν ο Κορτζίδης, οπότε δεν ήταν εύκολο να χρεώσουν την παράταξή του με το καθάρισμα των τοίχων, τις σφουγγαρίστρες, τα καθαριστικά κλπ.


Τέλος αναπτύχθηκε η εκδοχή ότι τα φετινά συνθήματα στους τοίχους είχαν δυσνόητα μηνύματα, τα οποία η παράταξη Κωνσταντάτου δεν έχει αποκωδικοποιήσει ακόμα και αδυνατεί να τα αξιοποιήσει επικοινωνιακά.


Επειδή κατανοούμε ότι έχουν εκτεθεί -καθώς δήλωναν ότι "ακουμπάνε" τον δράστη του εμπρησμού του αφύλακτου δημοτικού οχήματος έξω από το σπίτι του αντιδημάρχου-, θα κάνουμε υπομονή αναμένοντας το νέο πόρισμά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου