Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Μέσω ΜΚΟ εννέα προσλήψεις στις κοινωνικές δομές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Αιτήσεις μέχρι 27 Μαρτίου

Τον "εύκολο" δρόμο μέσω ΜΚΟ επέλεξε η δημοτική αρχή Μοσχάτου-Ταύρου προκειμένου να προβεί σε εννέα προσλήψεις για την κάλυψη κενών στις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Πρόκειται για επιλογή που ανοίγει ευκολότερα το δρόμο στις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες, ένα δρόμο που νομιμοποιεί και οδηγεί στη εμπέδωση και γιγάντωση του φαινομένου των ενοικιαζόμενων εργαζομένων και άλλων μορφών επισφαλούς εργασίας.


Για την ιστορία, αλλά και προς γνώση, αναφέρουμε ότι, στα νότια προάστια, ενώ ο Δήμος Καλλιθέας επέλεξε τον ίδιο δρόμο, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου επέλεξε ίδιες προσλήψεςι σε ίδιες δομές να τις πραγματοποιήσει μέσω των δικών του υπηρεσιών.

Για την ενημέρωση των αναγνωστών του ιστολογίου μας, λοιπόν:
 

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ανακοινώνει την πρόσληψη 9 ατόμων από τη "ΜΚΟ Φάρος Ελπίδας" με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για διάστημα 36 μηνών.

Συγκεκριμένα για τη «Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου» (Ανακοίνωση 1/2017) θα απασχοληθούν δύο(2) άτομα με ειδικότητες, 1ΔΕ Διοικητικό προσωπικό (συντονιστής) και 1ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό.

Για τη «Δομή Κοινωνικού Φαρμακείου» (Ανακοίνωση 2/2017), θα απασχοληθούν δύο (2) άτομα με ειδικότητες, 1ΠΕ Φαρμακοποιός (με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος), 1ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός (με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος).

Για τη «Δομή Παροχής Συσσιτίου» (Ανακοίνωση 3/2017) θα απασχοληθούν πέντε (5) άτομα με ειδικότητες, 1ΔΕ Διοικητικό προσωπικό, 1ΠΕ Συντονιστής, 1ΔΕ Μάγειρας, 1ΥΕ γενικών καθηκόντων, 1ΥΕ βοηθητικό προσωπικό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση, το παράρτημά της, καθώς και το έντυπο της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης διατίθενται: α) από τα γραφεία του υποκαταστήματος του Φάρου Ελπίδας, στην Δ/νση Μαρίνου Αντύπα 3 Κηφισσιά β) στο δικτυακό τόπο του Φορέα (www.faros-elpidas.gr).

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο συμπλήρωσης των αιτήσεων συμμετοχής καθώς και επιπλέον διευκρινίσεις για απαιτούμενα προσόντα, βαθμολογούμενα κριτήρια και δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι υποψήφιοι παρέχονται στο δικτυακό τόπο www.faros-elpidas.gr και στο τηλέφωνο 210-6256945, ώρες για λήψη πληροφοριών 10.00 - 14.00.

Αιτήσεις μέχρι 27 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου