Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Άλλο ένα "θαύμα" επί δημαρχίας Κωνσταντάτου που δεν έκλεισε χρόνο - Παραλίγο ατύχημα σε παιδική χαρά του Ελληνικού

Ούτε ένα χρόνο δεν άντεξε άλλο ένα "θαύμα" που ανασκευάσθηκε και παραδόθηκε πιστοποιημένο και ασφαλές επί δημαρχίας Κωνσταντάτου πριν ένα χρόνο.

Πρόκειται για την παιδική χαρά επί της Εθνάρχου Μακαρίου στο Ελληνικό, όπου από θαύμα δεν τραυματίσθηκε παιδάκι, όταν κατέρρευσε η κούνια στην οποία έπαιζε.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά ανασκευάσθηκε και παραδόθηκε από τη δημοτική αρχή πιστοποιημένη για την ασφάλεια των οργάνων της, παρότι δεν είχε τοποθετηθεί περίφραξη και ενώ υπήρχαν μπάζα στο υπόλοιπο οικόπεδο
που παραμένει 
ακόμα και σήμερα στην ίδια κατάσταση. 

Πρόκειται για μια ακόμα παιδική χαρά για την οποία ο κ. Κωνσταντάτος ισχυριζόταν ότι την παρέλαβε "σάπια", ενώ το πληρωμένο από τους πολίτες μεγάλο πολυ-όργανο το απέσυρε και σήμερα "κοσμεί" το "2ο οικογενειακό πάρκο" επί της οδού Αφροδίτης φέροντας το ταμπελάκι "κουβαρντά" χορηγού.

Είναι βέβαιο ότι ο κ. Κωνστσαντάτος θα μιλήσει ξανά για δολιοφθορά, όπως μάς έχει συνηθίσει σε τόσες άλλες περιπτώσεις, αλλά τώρα θα πρέπει να αποδείξει πώς γίνεται να σκουριάζουν οι αλυσίδες κλπ και στα υπόλοιπα όργανα της ίδιας παιδικής χαράς.


Αλλιώς, είναι υποχρεωμένος να επανεξετάσει και τη σχέση του Δήμου με τον χορηγό, ο οποίος ταυτόχρονα είναι ο κατεξοχήν εργολάβος των απευθείας αναθέσεων.



1 σχόλιο: