Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Τα ψέματα του κ. Κωνσταντάτου δεν μπορούν να αλλάξουν την αλήθεια που δείχνουν ακόμα και οι δικές του φωτογραφίες

Πάρκο Ανεξαρτησίας
Είναι ακατανόητη η εμμονή του κ. Κωνσταντάτου, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια δημαρχίας του, να φωτογραφίζει αυτό που δήθεν παρέλαβε από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Πρόσφατο παράδειγμα το δημοσίευμά του στην επίσημη σελίδα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, όπου φωτογραφίζει τους "σάπιους" φανοστάτες που παρέλαβε στην Πλατεία Σμύρνης στο Κάτω Ελληνικό.


Τον διαψεύδουν όμως οι ίδιες οι δικές του φωτογραφίες.


Οι φανοστάτες είναι πεσμένοι κάτω, επειδή τους αφαίρεσαν τα συνεργεία του Δήμου προκειμένου να τους αντικαταστήσουν και όχι επειδή έτσι τους παρέλαβε.


Η παραλαβή τους από την προηγούμενη διοίκηση έγινε πριν τρία χρόνια, οι φανοστάτες ήταν στη θέση τους και είναι ολοφάνερο ότι στην τριετή δημαρχία Κωνσταντάτου είχαν αφεθεί στο έλεος των θεών και των ανέμων.

Οι φωτογραφίες που αναπαράγει η δημοτική αρχή απεικονίζουν αυτό
ακριβώς που παρέλαβε ο κ. Κωνσταντάτος από τον ίδιο τον εαυτό του.
 
Και η πραγματικότητα δεν αλλάζει με ψέματα.

Αν θέλουν να μεταφέρουν με φωτογραφίες την αλήθεια στους πολίτες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, δεν έχουν παρά να δημοσιεύσουν τις παρακάτω φωτογραφίες:

1. Τις σπασμένες λάμπες στην Πλατεία Μιστρά που επί μήνες δεν αντικαταστάθηκαν από τη διοίκηση Κωνσταντάτου (φωτο - Μάιος 2017).
2. Τους πεσμένους φανοστάτες στο Πάρκο του Μαρίνειου στο Κάτω Ελληνικό που μετά από δυο ολόκληρα χρόνια δημαρχίας Κωνσταντάτου παρέμεναν πεσμένοι και όχι επειδή τους ξήλωσε κάποιο συνεργείο του Δήμου (φωτο - Σεπτέμβριος 2016).
Πλατεία Μιστρά
Πάρκο Μαρίνειου
Πάρκο Μαρίνειου
Πάρκο Μαρίνειου

Και για να μην υπάρχει η πραγματική αμφιβολία για τον τρόπο που πολιτεύεται η δημοτική αρχή:

Ο φρεσκοβαμμένος και νεοτοποθετημένος φανοστάτης (1η φωτο - Ιούλιος 2017) που δεν έχει καπάκι -δίπλα ακριβώς στην παιδική χαρά- βρίσκεται στο πολυδιαφημισμένο πάρκο της Ανεξαρτησίας στην Αργυρούπολη, το οποίο παραδόθηκε με νέα φιέστα, βίντεο και φωτογραφίες από τον κ. Κωνσταντάτο και τη διοίκησή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου