Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018

Τέσσερις μουσικές βραδιές στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης με είσοδο επί πληρωμή

Μια σειρά από προσεγμένες και ιδιαίτερα επιλεγμένες μουσικές συναυλίες θα δώσουν έναν ιδιαίτερο τόνο στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης με αφιερώματα γεμάτα μνήμες και κέφι.

Στην πρώτη μεγάλη μουσική βραδιά την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Μαργαρίτης
με τίτλο “Η Ζωή μου όλη…” κάνει αφιέρωμα στα αξέχαστα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη.

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου έρχεται στην Ηλιούπολη ο Στέφανος Κορκολής για να μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν με όλα τα γνωστά τραγούδια που συνέθεσε και ερμήνευσε. Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του Φεστιβάλ Ηλιούπολης θα απολαύσουν την μοναδική Δήμητρα Γαλάνη.

Και τέλος, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου η Αθηνά Ρούτση με την υπέροχη εκφραστική φωνή της, θα ερμηνεύσει γνωστά και άγνωστα τραγούδια της θάλασσας σε δεκαέξι γλώσσες μεταφέροντας μας σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι της θάλασσας με τίτλο «Mare Nostrum στην αγκαλιά σου θάλασσα»

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 9.00μμ
Χώρος πραγματοποίησης εκδηλώσεων: Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» (Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 2109923840).

Η είσοδος στις εκδηλώσεις δεν είναι δωρεάν, και γι' αυτό -όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλος- το ταμείο θα είναι ανοιχτό τις ημέρες των εκδηλώσεων από τις 7.30μμ.

Παράλληλα με τους τρόπους και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων που έχει επιλέξει κάθε εταιρεία παραγωγής, πραγματοποιείται προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και στο βιβλιοπωλείο “Περί Βιβλίου” (Ελ Βενιζέλου 138, 2109946717).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου