Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Μουσική Βραδιά παρέα με τους φίλους μουσικούς στην αυλή του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Ο καιρός το Σαββατόβραδο 23 Οκτωβρίου θα είναι καλός και τα μέλη του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν και διοργανώνουν μια ακόμα όμορφη βραδιά παρέα με τους μουσικούς φίλους της συλλογικότητας.

Στη σκηνή της όμορφης και φιλόξενης αυλής του «Καλλίπολις», στις 8.00μμ, ανεβαίνουν ο Δημήτρης (κιθάρα - φωνητικά), η Αμαλία (φωνητικά) και ο Δημήτρης (κιθάρα - φωνητικά) σε ένα πρόγραμμα με έντεχνα & λαϊκά τραγούδια που όλοι/ες αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια αξέχαστη βραδιά.
Προσοχή: Αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει φαγητό!

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανόνες της πολιτείας και καλό θα είναι η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 8.00μμ.

Στο μεταξύ ξεκίνησαν ή βρίσκονται σε διαδικασία εκκίνησης όλα τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις». Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα:
Πρόγραμμα Γυμναστικής:
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ορισθεί η Συνάντηση Γνωριμίας με τη γυμνάστρια Θεοδώρα Τσακανίκα, ώστε το Πρόγραμμα να ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου.

Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου