Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

«Στους μεγάλους δρόμους περπατώ»: Η Πένυ Ξενάκη & ο Κώστας Γιαννάκης στην αυλή του «Καλλίπολις»

Την Πένυ Ξενάκη (τραγούδι) και τον Κώστα Γιαννάκη (πιάνο) έχει την τιμή να φιλοξενήσει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, ώρα 8.00μμ, σε μία από τις τελευταίες για φέτος εκδηλώσεις στην όμορφη
και φιλόξενη αυλή του.

Οι χώροι του «Καλλίπολις» θα πλημμυρίσουν με αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία και ιδιαίτερα του Γιάννη Σπανού, του Μίμη Πλέσσα, του Μάνου Λοΐζου, του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι...
Για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του φροντίζουν για τη ρεφενέ ποικιλία και επάρκεια με νόστιμα και ποιοτικά σπιτικά πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο 6970081056 και η προσέλευση στον Χώρο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7.45μμ.

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργεί επ' αόριστον η 
Έκθεση Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του «Καλλίπολις».

Εν αναμονή του Προγράμματος του Οκτωβρίου που αναμένεται να δημοσιευθεί μέχρι την προσεχή Κυριακή, δείτε εδώ αναλυτικά το Πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου 2022 του «Καλλίπολις», που περιλαμβάνει και τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου

Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα της περιόδου 2021-22, με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σημαντική ενημέρωση - υπενθύμιση:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές
 στα Εργαστήρια - Σεμινάρια και στα άλλα Προγράμματα του Χώρου της περιόδου 2022-23 και οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον ή τη συμμετοχή:

  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και στις μαζικές εκδηλώσεις οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι χρήσιμα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου