Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

«Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια» με ρεμπέτικα, λαϊκά, εκπλήξεις και γλέντι στην αυλή του «Καλλίπολις»

Η πίστα για χορό θα είναι μεγάλη το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ώρα 8.00μμ, για μία ακόμα από τις τελευταίες για φέτος καλοκαιρινές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» στην όμορφη και φιλόξενη αυλή του.

Από το καλοκαιρινό πάλκο του «Καλλίπολις» οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες Ελένη Μπελεζίνη (μπουζούκι - τραγούδι), Νίκος Ζαχαρίου (ακορτεόν - τραγούδι) και Πέτρος Παύλου (κιθάρα - τραγούδι) θα ανεβάσουν το θερμόμετρο με ρεμπέτικα, λαϊκά, αλλά και σμυρνέικα & νησιώτικα τραγούδια που όλοι/ες αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, αλλά η βραδιά θα έχει και ευχάριστες εκπλήξεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, για την ενίσχυση του Συλλόγου ο Λάμπρος θα ψήνει επιτόπου στα κάρβουνα φρεσκότατες σαρδέλες ημέρας και τα μέλη φροντίζουν για τη ρεφενέ ποικιλία και επάρκεια με σπιτικά πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και για λόγους υγειονομικής προστασίας, οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και η προσέλευση στην εκδήλωση να είναι έγκαιρη.

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργεί επ' αόριστον η 
Έκθεση Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του «Καλλίπολις».

Εν αναμονή του Προγράμματος του Οκτωβρίου που αναμένεται να δημοσιευθεί μέχρι την προσεχή Κυριακή, δείτε εδώ αναλυτικά το Πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου 2022 του «Καλλίπολις», που περιλαμβάνει και τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου

Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα της περιόδου 2021-22, με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σημαντική ενημέρωση - υπενθύμιση:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές
 στα Εργαστήρια - Σεμινάρια και στα άλλα Προγράμματα του Χώρου της περιόδου 2022-23 και οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον ή τη συμμετοχή:

  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και στις μαζικές εκδηλώσεις οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι χρήσιμα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου