Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές...: Οι Αραθηναίοι επιστρέφουν στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Εκεί που σμίγει το έντεχνο και το καλό λαϊκό & ρεμπέτικο τραγούδι με την παράδοση, οι «Αραθηναίοι - Arathinei» έχουν το ιδανικό ρεπερτόριο και την τέχνη του ακροβάτη που ισορροπεί και αυτό θα γίνει στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Με ένα πλούσιο ρεμπέτικο, λαϊκό, σμυρνέικο, έντεχνο, κρητικό (χαΐνηδες, κλασικό κλπ) πρόγραμμα οι Αραθηναίοι Νικόλαος Τουρνάκης (Κρητική Λύρα, Μπουζούκι, Τραγούδι) και Αποστόλης Μωραΐτης (Κιθάρα, Τραγούδι) επιστρέφουν στο «Καλλίπολις» το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ώρα 8.00μμ, και μας δίνουν μια ιδανική ευκαιρία να τραγουδήσουμε μαζί τους, αλλά και να χορέψουμε.

Από την πρώτη εμφάνιση των δυο μουσικών στον Χώρο δείτε φωτογραφίες και video κάνοντας κλικ εδώ

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056 και η προσέλευση στο «Καλλίπολις» να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7.45μμ.

Για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του με ρεφενέ φροντίζουν για την ποικιλία & επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και νόστιμα σπιτικά πιάτα (μεταξύ αυτών και γαμοπίλαφο από τη φίλη μας κα Λέλα Κλειδή), ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Δείτε εδώ το event στο facebook


Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Φεβρουαρίου 2023 του «Καλλίπολις»

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργούν:
Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου