Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Μαζικές προσαγωγές έξω από γραφεία της ''ΑΥΓΗΣ''

Απίστευτες εικόνες που δείχνουν μαζικές προσαγωγές 80 ατόμων από πάνοπλους αστυνομικούς, πριν λίγο έξω από τα γραφεία της εφημερίδας μας στην Αγίου Κωνσταντίνου, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Δύο κλούβες της αστυνομίας γεμάτες με κόσμο και 20 τουλάχιστον προσαχθέντες οκλαδόν μπροστά στη στοά, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

 
Επί τόπου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ιγγλέζη, Καραγιαννίδης, Διαμαντόπουλος και Σταθάς. Πάνω από 80 οι προσαγωγές, καταγγελίες για σωματικές έρευνες σε γυναίκες, από άντρες αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες από το twitter.

Διαμαρτυρήθηκε ο Β. Διαμαντόπουλος, ζητώντας να μπουν χωριστά οι ανήλικοι προσαγόμενοι. Ο αστυνομικός του απαντούσε «ποιος είστε κύριε, να δω την ταυτότητά σας... Εγώ δέχομαι εντολές μόνο από τους υπουργούς μου», σε ειρωνικό στιλ, προκαλώντας βεβαίως την αντίδραση του βουλευτή.

Ακούστε εδώ το ηχητικό από τον "105,5 στο κόκκινο".

H Κ. Ιγγλέζη μπήκε στην κλούβα με τις κοπέλες που προσάγουν οι αστυνομικοί, διαμαρτυρόμενη για την απουσία γυναικών αστυνομικών, με αποτέλεσμα οι γυναίκες που βρίσκονται ανάμεσα στους προσαχθέντες να πρέπει να υποστούν τη σωματική έρευνα από άνδρες αστυνομικούς.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα στην περιοχή της Ομόνοιας είχε προσαχθεί η δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ, Ειρήνη Λαζαρίδου η οποία αφέθηκε ελεύθερη.

To video είναι ηχητικό, από την ανταπόκριση του ρ/δ στο Κόκκινο.

Πηγή: www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου