Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Μάθημα ζωής το Διασχολικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (videos)

Δύο ημέρες με ποδόσφαιρο, χαρές, απογοητεύσεις αλλά και ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα πέρασαν στο Δημοτικό Στάδιο της Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» την Παρασκευή και Σάββατο, 8 και 9 Μαΐου οι μαθητές του Δήμου 3Β.

Το 1ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έληξε με τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων σε όλους τους αγωνιζόμενους.

Το σύνθημα της διοργάνωσης ήταν «ναι στη φιλία, όχι στη βία» τυπωμένο σε κάθε αγωνιστική φανέλα αλλά και στα μετάλλια.

Μετά το πέρας των παιχνιδιών, κατά την τελετή λήξης της διοργάνωσης η ψυχολόγος Αγγελική Βεργή μίλησε στα παιδιά με μια παραβολική ιστορία για τη σημασία της προσωπικότητας ενός εκάστου αλλά και τη σπουδαιότητα που έχει το μιλούν τα παιδιά για κάθε συμπεριφορά που τα προσβάλλει ή τα ενοχλεί.

Στον αγωνιστικό τομέα, το Σάββατο έγιναν οι τελικοί. Στις τάξεις 3η και 4η, αγωνίστηκαν το 1ο Δημοτικό Βάρης με το 3ο Δημοτικό Βούλας και την πρώτη θέση κατέκτησε με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα  (1-0) το 1ο Δημοτικό Βάρης.

Στις τάξεις 5η και 6η κοντραρίστηκαν για την πρωτιά τα δημοτικά σχολεία Βάρκιζας και Βουλιαγμένης. Σε έναν κατά γενική αποδοχή αγώνα ντέρμπι με πολλές συγκινήσεις και ωραίες φάσεις, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Βάρκιζας με 2-1.

Δείτε το γκολ της νίκης κατά τον τελικό που έπαιξε το 1ο Δημοτικό Βάρης με το 3ο Δημοτικό Βούλας το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 καθώς και τους πανηγυρισμούς στο τέλος του αγώνα.


Δείτε το τέρμα που σημείωσε η ομάδα της Βουλιαγμένης έναντι της Βάρκιζας καθώς και άλλες φάσεις του αγώνα για τις τάξεις 5η και 6η.


Γιώργος Λαουτάρης

Πηγή: 3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου