Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Επίθεση με πέτρες σε οδηγό λεωφορείου στη Βάρκιζα


Μια ανεξήγητη και άγρια επίθεση δέχτηκε οδηγός του ΟΑΣΑ χθες τα ξημερώματα στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 171 στη Βάρκιζα.

Όπως διηγήθηκε στα μέσα ενημέρωσης ο οδηγός, επιβάτες επιτέθηκαν στο λεωφορείο με πέτρες, ενώ ο ίδιος έφυγε εσπευσεμένα παραβιάζοντας το κόκκινο φανάρι της παραλιακής λεωφόρου, στο Yabanaki.

Κατά τον ίδιο, η επίθεση ήταν απρόκλητη.

Πώς περιέγραψε ο οδηγός το περιστατικό:

“Έκανα το δρομολόγιο με αφετηρία το σταθμό του μετρό στο Ελληνικό και τελικό προορισμό τη Βάρκιζα.

Έφτασα έξω από το Yabanaki, κατέβηκαν οι επιβάτες και περίμενα για να ξεκινήσω το δρομολόγιο της επιστροφής. Οι πόρτες του λεωφορείου (διπλό λεωφορείο «φυσαρμόνικα») ήταν ανοιχτές ενώ η μπροστινή, δίπλα μου ήταν κλειστή. Ξαφνικά με πλησιάζει ένας νεαρός γύρω στα 25, που μιλούσε άπταιστα Ελληνικά.

Του άνοιξα την πόρτα για να μπει μέσα και αυτός μου λέει: “κατέβα κάτω να σε γ…..” Δεν ήθελε να μπει μέσα. Άρχισε να πετάει πέτρες και να σπάει πόρτες και παράθυρα. Αμέσως έκλεισα όλες τις πόρτες, έβαλα μπροστά και απομακρύνθηκα. Ταυτόχρονα πήρα τηλέφωνο την αστυνομία. Σταμάτησα περίπου 100 μέτρα, όταν εμφανίστηκε και δεύτερο άτομο. Έσπασαν τα τζάμια σε τρία παράθυρα και μια πόρτα. Για να ξεφύγω αναγκάστηκα να παραβιάσω το κόκκινο στο φανάρι της παραλιακής.

Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκα από τις πέτρες. Δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο της επίθεσης. Είμαι πολύ σοκαρισμένος από το περιστατικό. Η αστυνομία ήρθε μετά από μία ώρα”.

3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου